Semne care îţi spun că vei trăi 100 de ani

Semne care îţi spun că vei trăi 100 de ani

Dacă ai avut o greutate normală în adolescenţă, ai şanse mari să trăieşti 100 de ani

Obiceiurile de zi cu zi, aparent neimportante, pot influenţa cât de mult şi cât de bine vei trăi. Iată de ce sfaturi trebuie să ţii cont pentru a ajunge la venerabila vârstă de 100 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ai un abdomen plat când eşti la menopauză

Femeile care nu au un abdomen plat în jurul vârstei de 55 de ani au cu 20% mai multe riscuri de a muri mai devreme (chiar dacă indicele de masă corporală este normal), conform unui studiu realizat de Institutul Naţional de Îmbătrânire, din SUA.  Fă mişcare cel puţin 20 de minute în fiecare zi, mănâncă o porţie zilnică de acizi graşi Omega-3 (somon, nuci, seminţe de in) pentru a ajuta la combaterea inflamaţiei şi cel puţin şapte porţii de fructe şi legume zi de zi.

În adolescenţă ai avut o greutate normală

Un studiu publicat în „Jurnalul de Pediatrie“, în care s-a analizat greutatea a 137 de afro-americani, de la naştere până la vârsta de 28 de ani, arată că excesul de greutate la 14 ani creşte riscul de a dezvolta diabet de tip 2 la vârsta adultă. Adulţii cu diabet zaharat au de 4 ori mai multe riscuri de a dezvolta boli de inimă, avertizează specialiştii.

Află ce alte semne îţi spun că vei trăi 100 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările