Secretele de dietă ale logodnicei prinţului Harry: care este primul lucru pe care îl consumă dimineaţa

Secretele de dietă ale logodnicei prinţului Harry: care este primul lucru pe care îl consumă dimineaţa

Meghan Markle. FOTO besthealthmag.ca

Actriţa americană Meghan Markle (36 de ani), devenită de curând logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, a vorbit despre regulile pe care le urmează pentru a se menţine în formă, dar şi care sunt plăcerile sale culinare vinovate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este aproape de la sine înţeles că meseria de actor este adesea incompatibilă cu dragostea pentru mâncare. De acest lucru este conştientă şi actriţa americană Meghan Markle, logodnica prinţului Harry. 

Într-o lume în care glutenul este adesea învinuit pentru tot felul de boli, Meghan Markle precizează că „nu pierde niciodată o oportunitate de a încerca o porţie de paste excelente“. Mai mult, actriţa are şi propria reţetă de sos de paste cu dovlecei, scrie foodenvy.tv

„Dacă mă gândesc la greutatea mea, voi elimina glutenul, voi încerca să mănânc vegan, să reduc vinul meu iubit şi poate să nu mănânc un castron mare de paste dacă am o sedinţă foto a doua zi. Dar, în general, cred că importantă este moderaţia“, a declarat actriţa pentru Daily Express.

Actriţa urmează o disciplină alimentară incredibilă. Aceasta are câteva reguli de la care nu se abate niciodată:

  • Trezire: apă fierbinte cu lămâie
  • Mic dejun: fulgi de ovăz cu banane şi sirop de agave
  • Prânz: salată şi o sursă de proteine
  • Gustare: mere cu unt de migdale şi sare de mare
  • După-amiază: suc verde
  • Cină: Paste cu sos de dovlecei şi parmesan, servite cu un pahar de vin

 

Sucul verde, regăsit în dieta zilnică a actriţei

Preluat de la alte celebrităţi, obsesia „sucului verde“ se regăseşte şi în dieta actriţei Meghan Markle. Multe celebrităţi susţin că acesta este cu adevărat delicios. Ceva mai pragmatică, Markle recunoaşte că vede sucul verde mai degrabă ca pe un „medicament“ decât ca pe o băutură cu adevărat gustoasă.

Vinul, cel mai bun desert

Pentru mulţi, desertul este singurul mod în care pot finaliza cina. Markle declară însă că renunţă fericită, oricând, la un desert în schimbul unui pahar cu vin roşu.

Yoga şi Pilates săptămânal

Meghan iubeşte să facă yoga şi Pilates, programându-şi astfel de activităţi de câteva ori pe săptămână, chiar mama actriţei fiindu-i instructor.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

citeste totul despre: