Schimbările majore aduse de eclipsa de lună fiecărei zodii în parte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schimbările majore aduse pentru fiecare zodie de eclipsa de lună
Schimbările majore aduse pentru fiecare zodie de eclipsa de lună

O eclipsa de lună ( 17 iulie) care îi deblochează pe cei rămaşi în pasivitate sau în isterie, inerţie, orgoliu sau în ego. O eclipsă care va da restart celor căzuţi în anestezia frustrărilor şi iluziilor. Cu toţii avem nevoie să ieşim detaţaţi din emoţiile negative ale trecutului, din negare şi din frustrarile care ne-au îmbolnavit, explică astrologul Maria Sârbu.

Berbec
O perioadă care face legătura cu momentul concepţiei tale. Ai nevoie să stabileşti armonia între nevoile familiale, personale, sociale şi profesionale, să fii pe cât posibil de altruist şi asertiv în toate. Dacă apar neplaceri în familie, încearcă să fii mai cald, mai afectuos, să faci unele schimbări de atitudine şi de forţe pe domeniile tale de viaţă. Este posibil să apară schimbări în plan imobiliar şi decizii în ceea ce priveşte locuinţa. Paternul bazat pe exigent, moştenit în familie trebuie reconsiderat şi vindecat. 

Taur
O perioadă care îţi schimbă mantalitatea, credinţele şi sensibilitaţile. Principiile invechite se cer upgrade-ate şi ideile greşite revizuite şi modificate. Prima idee este aceea a rigidităţii şi nevoii de flexibilitate. Poţi face paşi mari după unele decizii şi prin dezrădacinare. Paternul de dominare cules pe drumul succesului îţi stă piedică şi trebuie schimbat. Gata cu regulile generale, ai nevoie de încredere şi de integritate. Pentru o parte dintre Tauri poate apărea decizia unei mari schimbari în viaţa sau a unei mutări în altă locuinţă sau chiar ţară. 

Gemeni
O perioadă nebună cu inserţii de sentimente extreme. Nu te poţi baza pe susţinerea altora, ai nevoie să fii pe picioarele tale, ai nevoie să îţi vindeci simţurile şi să elimini gustul tăcerii şi al pasivităţii din viaţa ta. Apare regula nouă în alegerile financiare şi o politică personală diferită. Ai nevoie să spui gata patternului umilinţei, dominării şi al dorinţei de a pedepsi, la fel cum ai nevoie să faci schimbări în toate domeniile subtile de viaţă, acolo unde doar tu ştii ce crezi şi ce gândeşti, acolo unde misterul îţi este prietenul cel mai bun. Fii radical cu demonii care ţi-au condus ritmul vieţii şi vei schimba de la zero dinamica valorilor tale. 
Pentru unii nativi Gemeni perioada va aduce închiderea unui capitol privind acea voce interioară care îi critica şi îi conducea permanent. 

Rac
O perioadă de schimbări majore în viaţa ta, în toate domeniile.
Patternul inerţiei şi al visării este pregătit pentru a fi eliminat sau înlocuit. Tiparul relaţional moştenit sau căutarea continuă a unui cutremur care să îţi aducă energia nouă în cuplu va fi şi el pe portativul schimbării. Raportarea ta la tine şi la ceilalţi este acel amănunt care va schimba prezentul şi viitorul tău. În funcţie de asta, viaţa ţi se transforma cu viteză accelerată sau încet. Negarea realităţii în cuplu este o problemă pe care o ai de rezolvat. Ai nevoie să cauţi armonia în cuplu, renunţă la atitudinile tranşante, la schimbările după chef şi la căutarea unui stăpân. 
Eclipsa îţi poate aduce rupturi majore, despărţiri sau renunţări. Ai nevoie să te cunoşti pe tine, să îţi schimbi vibraţia, să fii mai activ şi mai dinamic. 

Leu
O perioadă de transformări personale apar şi în rutina ta. Negarea responsabilităţilor, lipsa de implicare sau asumarea pe jumatate a responsabilităţii ţi-au deviat traseul acestei existenţe. Fii receptiv la transformarile ce ţi se cer. Fii echilibrat în reacţii, caută să introduci lucruri noi în rutina ta, reguli noi pe care să le poţi ţine sau alternative la regulile vechi pentru a arăta respect în faţa vieţii. Patternul de negare şi cel de dominare îţi sunt jucării pentru că te simţi ameninţat, exigenţa este o atitudine zilnică ce te îmbolnaveşte şi îţi consumă energia, iar în timp îţi răstoarnă liniştea. Ar fi recomandat să recepţionezi acest mecanism şi să îl reconstruieşti punând seriozitatea sau respectul, ca atitudini faţă de lucrurile şi oamenii pe care-I consideri inferiori. 

Fecioară
O perioadă care îţi oglindeşte slabiciunile, un haos pe care obişnuieşti să îl infrunţi cu adrenalina dorinţei de putere. Ai nevoie de recompense, să te premiezi cu un parcurs mai activ şi calm dacă vrei să te aştepte un viitor diferit şi bun. Ai preconizat inerţie faţă de ceea ce vine, emoţii negative faţă de trecut, repere greşite faţă de suflet şi uite cum te-ai încurcat în propriile valori. 
Patternul de autoritate şi sobrietate pe care îl rulezi este doar o mască în faţa inimii, iar soluţia este departe de a fi excesul sau generalismul, gândirea la general. Pentru o parte dintre nativi se cere desprinderea de vechi cutume şi abandonul imaginii de naivitate. Pentru o altă parte se cere responsabilitate în faţa geneticii paterne şi reacţiilor faţă de copii, iar pentru ceilalţi o revizuire a plăcerilor. În câteva cuvinte, rolul de dominant exigent se incheie aici, ai nevoie de un suflet recompensat cu bucurii şi ai nevoie să fii auzit.

Balanţă
Polii opuşi şi schimbarea lor sunt pentru tine o realitate a acestor zile. Regulile vechi din familie, patternul mamei, lipsa de reacţie, raceala şi indiferenţa celor dragi sunt acum ceea ce doare pentru a fi schimbat, măcar în tine dacă nu ştii cum să schimbi în exteriorul tău. Energia pe care tu o împraştii este cea care îţi atrage reacţiile celorlalţi, dacă tu schimbi această energie şi reacţiile lor vor fi altele. Schimbţri în raportul de forţe interioare şi oprirea unei atitiudini de precauţie şi exigenţă care te-a împiedicat în a primi afectivitate. Fii receptiv, tu poţi învârti o roată, dacă vrei ca totul să fie diferit în familia ta, acum şi în viitor. Patternul de negare cunoscut în familie este distructiv pentru un cămin călduros. Schimbă nordul cu sudul, fii oxigen. Pentru unii dintre nativi apar despartiri, pentru altii schimbari de locuinţă.

Scorpion
O perioadă de succes, condiţionată de gânduri. Altfel spus, ai nevoie să schimbi exigenţa ideilor şi rutina în a domina prin ceea ce spui, dacă îţi doreşti cu adevarat succesul. Patternul de a „face pe prostul" ţi-a adunat multa necumpătare în spatele măştii dure pe care ai uitat să o dai jos. Exigenţa gândirii şi ideile despre exces, control şi cruzime sunt bune de aruncat. Pentru unii va fi o perioadă de reformularea a ideilor, aducând pasiunea înapoi în viaţa lor, pentru alţii revenirea la priorităţi.

Săgetator
O perioadă despre bani. Negarea realităţii financiare este un pattern care ţi-a dat sau ţi-a luat din stabilitate şi din gustul vieţii. Ai nevoie să faci împrumuturi şi să accepti susţinere, să fii activ în sfera plăţilor şi determinat în cea a businessului. O perioadă în care ţi se cere să schimbi regulile în plan financiar, să le faci mai flexibile sau să elimini exigenţa în domeniul banilor. Pentru unii dintre nativi apar noi investiţii, pentru alţii dezvoltari de proiecte, pentru ceilalti o repoziţionare în faţa vieţii.

Capricorn
Când ai început drum nou, schimbări şi maturizare, în urmă cu 2 ani, ştiai că va veni un astfel de moment, cel de acum, această perioadaă, simţeai. Întri într-o perioadă de reformulare, reinventare, acceptare, toate cele ce îţi vor alimenta viitorul şi pe tine. Ai negat multe lucruri din viaţă, te-ai negat şi pe tine. A venit vremea să fii artist, boem, poet, creativ. Poate ţi se pare o dramă sau o pierdere de timp să pui libertatea de exprimare şi să ştergi toate regulile din fiinţa ta şi din trăirile tale. Ţi se fac reprosuri pentru a intelege unde gresesti, ai nevoie de receptivitate pentru a vedea marea lipsa de caldura fata de sine si dorinta de a demonstra care ti-a distrus personalitatea. Dacă te simţi amentinţat de reproşurile lor respiră înainte de a intra în patternul dominării şi dă-le încredere un moment.

Vărsator
O perioadă ce îţi va arăta concret câte ai acumulat în lumea ta interioară. Ţi se cere un timp de introspectie în care să îţi recunosti radăcinile sau lipsa lor. Eclipsa îţi dezvăluie secrete pe care le aveai faţă de tine însuţi şi îţi arată câte ai ascuns sub preş. Ai o mare nevoie de vindecare şi eliberare. Este vremea să stai tu cu tine, cateva ore sau zile şi să te reprogramezi interior. Poate toată duritatea interioara despre care nimeni nu ştie nimic, pe care ai ştiut să o ascunzi de ochii tuturor, este propriu tau demon pe care l-ai creat şi pe care trebuie să ţi-l asumi. Poţi zâmbi când gandeşti crud, poţi privi cald când simti ranchiună, însă nu este acesta premiul tău de la viaţă. Poţi sfida acum această realitate, poţi schimba macazul acum. Nu nega suferinţele şi întunericul creeat în timp din supărari sau negări, fii prietenos cu sănătatea ta. Gata cu duritatea faţă de sine, acceptă-ţi slabiciunea şi ignoranţa, împrieteneşte-te cu ele şi vei intelege de unde vin aceste tipare.

Peşti
O perioadă care îţi oferă răspunsuri, care cere o revoluţie. Dezinteresul pentru viitor, negarea, inerţia şi pasivitatea au făcut şi ele parte din viaţa ta până acum şi este vremea de a le lăsa în urmă şi de a revoluţiona prezentul şi viitorul tău. Ieţi din anturaje care te dezechilibrează şi caută prieteni activi. Patternul mamei şi în general tiparele din familie au şi ele vârsta şi durata lor. Poţi avea oricând aşteptari mai bune şi poţi acţiona diferit pentru a le întâmpina cum se cuvine. Depresiile tatălui sau nervozitatea lui, naivitatea şi prostia care te deranjează la ceilalţi, te-au încurcat sau destabilizat în tine. O parte dintre nativi vor fi probabil părăsiţi de răul din viaţa lor, o altă parte vor renunţa la cei care îi minimizează, iar alţii îşi vor aminti că umorul şi vacanţa au şi ele rolul lor în viaţă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite