Schimbările majore aduse de eclipsă, explicate de astrologul Maria Sârbu: cum influenţează destinul fiecărei zodii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marea Eclipsă Americană din 21 august este cel mai important eveniment astronomic, dar şi astrologic al anului. Este o perioadă favorabilă regăsirii celor pierduţi şi trecerii de la o etapă de supravieţuire la una de putere şi depăşirea condiţiilor sau propriilor limite.

Astrologul Maria Sârbu consideră eclipsa din 21 august un aspect astral special cu ecou pe termen lung. O eclipsă care ne aduce influenţe din diferite energii ce urmează să se manifeste pentru următoarele şase luni şi cu efecte în următorii ani.

Primele idei care se detaşează în preajma acestei eclipse se referă la moştenirile genetice pe care le avem fiecare din familia paternă, ceea ce ne va aduce în prezent situaţii şi efecte ale factorului genetic. Aşadar ceea ce ştim şi ceea ce nu ştim că moştenim de la tată şi din neamul acestuia urmează să se manifeste şi să iasă la suprafaţă, să fie descoperite.

Fiecare zodie va fi influenţată pe un palier de viaţă unde se vor materializa schimbări şi revelaţii ce vor fi însoţite de contexte şi evenimente.

Orgoliul şi mândriile pot lua amploare pe un fond de sensibilitate. Este o zi care poate conduce foarte uşor la stări de panică sau atacuri de panică, de asemenea în funcţie de aspectele individuale.

Însoţită de Mercur retrograd, această eclipsă vine cu o energie puternică pentru a-i ridica pe cei căzuţi în lupte de supravieţuire sau după eşecuri din care nu mai ştiu/vor să se ridice. O perioadă favorabilă regăsirii celor pierduţi şi ieşirii din încurcături, ieşirii la lumină, trecerea de la o etapă de supravieţuire la una de putere şi depăşirea condiţiei sau propriilor limite. 

Este posibil în această perioadă să se despartă sau să se căsătorească perechi formate din Peşti şi Capricorn.

Revelaţiile fiecăruia vor curge firesc în perioada următoare pe câte un sector de viaţă şi vom beneficia cu toţii de energii calde şi plăcute care ne vor scoate din confortul nostru pentru a ne împinge spre evoluţie.

Berbec

Hotărâri despre şi în legătură cu ceea ce le este cel mai drag: copii, suflet şi pasiuni. O etapă care îţi revelează moşteniri pe care le dai mai departe copiilor şi pe care la rândul tău le-ai primit din neamul tatălui. Este ziua care îţi va reface puterea şi îţi va semnala că ai nevoie să te relaxezi după o lungă perioadă în care ai evitat să îţi pierzi controlul. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: să permiţi lucrurilor să se deruleze firesc, natural şi în armonie. Ceea ce depinde de tine este de fapt să fii în armonie.

Taur

Pentru tine, eclipsa vine cu lecţii, anume deprinderea de a ieşi din confort, de a te adapta la schimbări şi de a fi mai flexibil. O zi care îţi va genera neplăceri în casă şi îţi va scoate la iveală traumele din copilărie. Revelaţii despre educaţia primită, răni avute şi încă nevindecate şi mai ales teama de a fi respins/abandonat. Se impune adaptare în familie, în casă, în ceea ce priveşte imobilul, căldura căminului, dragostea de acasă sau pur şi simplu dorul de mamă. În ceea ce te priveşte sunt moşteniri genetice dinspre bunicii materni. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: vindecarea fricilor şi mai ales a celei de abandon. Sunt posibile stări de furie sau lipsă de putere, dar pe termen lung vei avea mari schimbări de personalitate, fiind condus pe acest drum de către ai tăi, cei dragi.

Gemeni

O zi în care te hotărăşti să investeşti mai multă energie intelectuală, să fii mai prezent, mai deştept, mai pregătit şi mai comunicativ. Posibil că vei alege să fii şi modest sau să nu laşi să se vadă câte ştii de fapt, lucru ce te-ar putea dezavantaja, pentru că tu singur îţi alegi această postură şi vei fi tratat în acest fel. Relaţia cu fraţii devine mai importantă în existenţa ta şi maşina îţi semnalizează unele aspecte. Atenţie la permis, la reguli de circulaţie şi la acte oficiale, semnături. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: ieşirea din starea în care te păstrai şi alegeri. Deciziile de acum îţi pot schimba cursul vieţii şi vei avea primele indicii în luna ianuarie a anului viitor. Atunci vei determina singur dacă drumul cel nou este bun sau îl vei schimba.

Rac

Moşteniri financiare şi putere financiară, ieşiri din impasuri şi noi proiecte care îţi vizează averea. O zi în care mulţi Raci se vor decide să îşi îmbunătăţească afacerea sau, după caz, să înceapă una. Este o zi care poate marca şi sănătatea cuiva drag ţie. Unii vor învăţa să ceară, alţii vor deveni mai pragmatici, alţii vor descoperi ceea ce vor cu adevărat pentru viitor. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: atenţie la frici şi panici, tensiune arterială şi vise care ţi-ar putea revela încheieri din vieţi anterioare.

Leu

Mai frumos decât oricând, această zi îţi va aduce soarele înapoi pe cerul vieţii tale. O eclipsă plină de înţelegeri, revelaţii şi realizări care te vor motiva mai mult ca oricând. Eşti pe drumul spre a fi lider şi vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ţi spori puterea. Cei imaturi pot avea încercări, prea multă energie sau încurcături. Cei maturi vor avea super realizări. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: succesul dorit care îţi va contura zilnic viaţa pentru o perioadă şi depinde de tine care va fi drumul ales - foarte sus sau foarte jos. Desprinderea de drame va fi un subiect tabu pentru această perioadă.

Fecioară

Sunt aspecte care îţi scăpau. Tu cel care le ştii pe toate, tu cel care eşti prezent mereu, eşti pregătit mereu şi înţelegi totul cu uşurinţă mai ai acum de lucru în sfera ta interioară. Dacă ai evitat să faci aceste lucruri până acum, probabil că lucrurile vor veni către tine mai condensate şi cu energii mai grele. Este o eclipsă care îţi trasează o noua stare interioară şi care îţi cere să fii bine, să fii în pace tu cu tine, din toată fiinţa ta. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: linişte, puterea de a te proteja de tine, de a ieşi de sub presiunile pe care ţi le-ai generat în timp şi de a-ţi schimba obiceiurile.

Balanţă

Descoperi că ai fost minţit, înşelat sau că persoana iubită îşi are viciile ei. Pentru anumiţi nativi se poate ca această eclipsă să le aducă despărţiri dramatice, în sensul de a fi părăsiţi. Poate nu imediat, dar atenţie în următoarele şase luni. Aspectele din această zi vor fi unele care te vor influenţa spre schimbare şi noi aspiraţii, noi orizonturi. Viitorul tău se va contura diferit pornind din aceste zile. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: mari schimbări spre un viitor plin de succes.

Scorpion

Şi pentru tine eclipsa aduce lecţii. Ea îţi vizează o schimbare profundă a personalităţii şi noi drumuri profesionale. Moştenirea genetică din familia tatălui îţi este subliniată sub diferite forme şi îţi cere mai multă atenţie. Creşteri profesionale pe măsura adaptării tale şi probabil o postură de lider pe care o aştepţi demult. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: respectul şi regulile pentru mai multă putere, o etichetă nouă, un statut mai privilegiat şi multă muncă. Atenţie la sănătatea tatălui şi a ta, moştenită de la el.

Săgetător

Călătorului îi stă bine cu drumul, aceasta este premisa acestor zile. Eclipsa îţi va contura noi relaţii cu străinătatea şi călătorii sau decizii importante în acest sens. Vrei să progresezi, vrei mai multă putere şi investeşti puterea ta în proiecte măreţe. Succesul depinde şi de provocările pe care ţi le asumi, este imperios necesar dacă eşti pregătit pentru puterea pe care ţi-o doreşti. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: expansiune şi progres, excese. Ai toate cele necesare să păşeşti spre fericire, la un alt nivel.

Capricorn

Pentru tine aceasta zi poate fi una plină de semne şi indicii misterioase. Eşti poate cel mai afectat dintre zodii, drumul tău de acum înainte este plin de deschideri spirituale. Ai nevoie să îţi deschizi persective noi în ceea ce priveşte harurile şi darurile divine. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: între pragmatism şi perfecţionism şi pretutindeni domină legi universale care te aşteaptă să le descoperi.

Vărsător

Căsătorie şi decizii de cuplu. Ai o zi şi o perioadă care îţi va aduce noi proiecte în doi. Armonia din familie şi din relaţie îţi devine mod de viaţă. Eclipsa te influenţează spre noi colaborări şi contracte, conexiuni care îţi vor schimba percepţia asupra puterii sau a conceptului de putere. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: noi alianţe spre alte medii de putere. Ai de luat ceva decizii secrete şi apoi de stabilit noi cooperări.

Peşti

Îţi place sau nu îţi place, munca ta va fi de acum înainte mai solicitantă şi te va pune sub lumina reflectoarelor. Ai nevoie să creşti în putere şi acest lucru îl vei învăţa de la colegi sau prin serviciu. Responsabilităţile pe care le vei primi sau pe care ţi le vei asuma în această perioadă sunt menite să te construiască mai puternic. 

Magia eclipsei înseamnă pentru tine: sănătatea ta poate avea legătură directă cu gradul de dramă la care trăieşti. O perioadă de avansare la serviciu.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite