Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie

Sâni lăsaţi şi fără fermitate: moduri în care îi refaci fără operaţie

Poartă sutiene care ţi se potrivesc.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea începe să-ţi piardă fermitatea şi sânii noştri se lasă. Situaţia le face pe multe femei să-şi piardă semnificativ încrederea în forţele proprii. Din fericire, sunt câteva măsuri la-ndemână prin care sânii se pot reface fără operaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ce se lasă sânii?

Cele mai multe femei se confruntă cu o scădere a elasticităţii sânilor după vârsta de 40 de ani. Contrar a ceea ce se crede, mai multe cercetări arată că purtarea sutienelor face ca sânii să-şi piardă din fermitate, deoarece acestea împiedică dezvoltarea ţesuturilor musculare. Sarcina este o altă cauză comună a lăsării premature a sânilor. Sânii se lasă din cauza creşterii rapide în greutate în timpul sarcinii, mai degrabă decât prin alăptare, aşa cum mulţi oameni cred.

Poartă sutiene care ţi se potrivesc

Asigură-te că sânii tăi sunt susţinuţi de un sutien potrvit, în funcţie de activităţile zilnice. De exemplu, dacă faci sport, ai nevoie de un sutien corespunzător, pentru a evita întinderea sânilor, în special când faci mişcări care te suprasolicită.

Descoperă mai multe măsuri de refacere a sânilor fără operaţie pe clickpentrufemei.ro.

„Mi-au crescut brusc sânii“ – 7 cauze posibile
Vrei sâni mai mari, fără intervenţii chirurgicale?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările