Sânge pentru populaţie, diamante pentru prima doamnă a Siriei

În timp ce peste 7.500 de oameni au murit în conflictele sângeroase din Siria, prima doamnă Asma Assad e pasionată de cumpărături şi cheltuieşte sute de mii de euro pe lucruri extravagante

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 7.500 de persoane au murit în Siriam, sub conducerea preşedintelui Bashar Assad, de când au început revoltele, anul trecut.

Totuşi, în această perioadă cumplită pentru populaţie, prima doamnă, departe de a se fi lăsat impresionată de sângele vărsat, a cheltuit sume exorbitante, aşa cum o arată email-urile care au ajuns la publicaţia britanică "The Guardian". Asma a cumpărat inclusiv produse marca Christian Luboutins şi diamante.

Din schimbul de mailuri obţinut şi publicat în exclusivitate de The Guardian, au ieşit la iveală mai multe informaţii secrete despre cei doi soţi, Asma şi Bashar Assad, dintre care printre cele mai şocante sunt sumele cheltuite de soţie pe pantofi, genţi şi pietre preţioase.

Prima doamă a Siriei a cheltuit peste 4.500 de euro doar pe o pereche de pantofi.


Bashar al-Assad şi soţia sa, la cumpărături la Paris FOTO: The Guardian


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările