Salariile ceferistilor vor fi compensate cu "diferenta de inflatie"

Ministrul Mitrea spune ca degeaba s-ar face greva: "Nu le pot da mai mult, doar incalcand intelegerile internationale" Ministrul Transporturilor, Miron Mitrea, a declarat, la Constanta, ca majorarea

Ministrul Mitrea spune ca degeaba s-ar face greva: "Nu le pot da mai mult, doar incalcand intelegerile internationale" Ministrul Transporturilor, Miron Mitrea, a declarat, la Constanta, ca majorarea salariilor in SNCFR se va face incepand din data de 1 ianuarie 2002, prin "compensarea salariilor cu diferenta de inflatie, fata de 25 la suta". Dar ca primele de Craciun vor fi platite la timp. "Ii inteleg si le dau dreptate pe fond: fiecare ar vrea sa castige mai mult". In opinia sa, oamenii, liderii sindicali stiu ca mai mult nu-i de unde, iar acordarea unor sporuri prea mari ar alimenta inflatia. Or, domolirea inflatiei fiind o tinta a Executivului "nu voi incalca intelegerile internationale pe care le-am semnat in acest sens, fiindca ma sperie ei cu greva".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: