S-a lansat prima hârtie igienică din aur de 22 de carate

S-a lansat prima hârtie igienică din aur de 22 de carate

Sulul de hârtie igienică costă 1.376 milioane de dolari

O companie australiană a lansat pe piaţă prima rolă de hârtie igienică confecţionată din aur de 22 de carate. Produsul destinat publicului exclusivist poate fi achiziţionat în mediul online contra sumei de 1.376 milione de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă la magazinele din oraş, clienţii sunt nevoiţi să plătească 1 leu pentru un sul de hârtie igienică, în mediul virtual situaţia se schimbă. Reprezentaţii companiei Toilet Paper Man pun la dispoziţie publicului un produs cel puţin neobişnuit: hârtia igienică din foiţă de aur, relatează publicaţia „Daily Mail“. 

Mai mult, australienii susţin că fiecare rolă va fi livrată personal la domiciliul cumpărătorului împreună cu o sticlă de şampanie.

Întrebaţi ce i-a determinat să lanseze un astfel de produs, autorii au explicat că au urmat un trend venit din Dubai. „Am văzut că în hoteluri din Dubai există capace de toaletă şi suporturi pentru hârtie igienică din aur masiv. A durat patru ani să producem o singură rolă“, au declarat reprezentaţii Toilet Paper Man, argumentând că lansat pe piaţă „cea mai scumpă hârtie igienică din lume“.

Anunţul australienilor vine după ce, în urmă cu câteva luni, Kim Kardashian şi Kanye West au declarat că au cheltuit 750.000 de dolari pe patru toalete placate cu aur. Cu toate acestea, investiţia cuplului american nu depăşeşte preţul „tronului“ de aur al bijutierului asiatic Hang Fung, care se ridică la nu mai puţin de cinci milioane de dolari (foto jos). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările