Româncele, îndrăgostite de arome scumpe: cât de des îşi cumpără un parfum nou şi cât sunt dispuse să plătească pentru produsul preferat

Româncele, îndrăgostite de arome scumpe: cât de des îşi cumpără un parfum nou şi cât sunt dispuse să plătească pentru produsul preferat

Româncele obişnuiesc să cumpere un nou parfum o dată la trei luni, iar bugetul mediu alocat în acest scop este de 250 lei.  FOTO Arhiva

Româncele nu rămân fidele unui singur parfum, ci folosesc mai multe arome, în funcţie de ocazie, arată un sondaj care relevă obiceiurile de cumpărare ale reprezentantelor sexului frumos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Româncele obişnuiesc să cumpere un nou parfum o dată la trei luni, iar bugetul mediu alocat în acest scop este de 250 lei, conform unui sondaj realizat de unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumuseţare online.

Astfel, conform rezultatelor sondajului, comportamentul de achiziţie este influenţat în principal de noutăţile sau ofertele de preţ existente în magazinele fizice şi online, româncele preferând să schimbe aromele în funcţie de ocazie, nu să rămână fidele unui singur parfum.

Deşi parfumurile sunt schimbate destul de des, româncele rămân în zona unui singur producător, printre cele mai apreciate branduri numărându-se Lancome, Yves Saint Laurent şi Tom Ford.

În ceea ce priveşte modalitatea de achiziţie, Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle la Sole Luxury Boutique, afirmă că majoritatea cumpărăturilor se realizează în mediul online, unde varietatea gamei este mult mai mare, iar preţurile mai mici.

„De regulă, clientele apelează la comenzile online cu scopul de a comanda un parfum deja deţinut sau un produs asemănător, pe care îl aleg în funcţie de notele conţinute şi cunoscute. De asemenea, achiziţiile în mediul online reprezintă rezultatul testărilor din magazinele fizice”, a precizat aceasta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările