„Ridică-te puternic“, cartea-fenomen a sociologului Brene Brown, se lansează la Bucureşti: intrarea liberă şi sesiune de întrebări şi răspunsuri

„Ridică-te puternic“, cartea-fenomen a sociologului Brene Brown, se lansează la Bucureşti: intrarea liberă şi sesiune de întrebări şi răspunsuri

Dr. Brene Brown, sociolog şi cercetător calitativ, autoarea volumului „Ridică-te puternic“, publicat în România de Editura Adevăr Divin, a declanşat o revoluţie la nivel global despre vulnerabilitate, curaj, ruşine şi preţuirea de sine. FOTO Facebook

Toţi trecem prin situaţii dificile, pierderea slujbei, încheierea unei relaţii, comunicare defectuoasă cu copiii, însă procesul ridicării din propria cenuşă este mereu acelaşi: trebuie să ne recunoaştem emoţiile şi să fim mai curajoşi, să ne analizăm poveştile până descoperim adevărul. Acesta este mesajul cărţii „Ridică-te puternic“, volum publicat de sociologul Brene Brown, care se va lansa în seara aceasta la Promenada Mall din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul lansării de carte informală, care va avea loc în Promenada Mall, în seara aceasta de la ora 18:00, şi unde intrarea este liberă în limita locurilor disponibile (pot participa 100 de persoane, de aceea este necesar să trimiteţi un mail la simona@paginadepsihologie.ro. pentru înscriere), cei interesaţi vor avea prilejul de a pune întrebări şi de a primi răspunsuri de la psihologul Gaspar Gyorgy şi specialistul în parenting Otilia Mantelers, bloggeri adevarul.ro. 

Volumul doctorului american în sociologie Brene Brown, intitulat „RIDICĂ-TE din propria ta cenuşă, mai PUTERNIC ca oricând", ne arată, printre altele, că atunci când ne asumăm poveştile, noi le putem rescrie finalul, lecţie de viaţă dată mai departe şi de Otilia Mantelers şi de Gaspar Gyorgy în conferinţele "Puterea relaţiilor: călătoria de la vină spre vulnerabilitate şi vindecare!"

Dr. Brene Brown, sociolog şi cercetător calitativ (foto jos), autoarea volumului „Ridică-te puternic“, publicat în România de Editura Adevăr Divin, a declanşat o revoluţie la nivel global despre vulnerabilitate, curaj, ruşine şi preţuirea de sine.

Dr. Brene Brown, sociolog şi cercetător calitativ. FOTO theartof.com

Munca ei în cercetarea legăturilor sociale a arătat că vulnerabilitatea, definită ca dorinţa de a te exprima liber şi de a te lăsa văzut, este singura cale care ne poate duce la o iubire şi mai mare, la apartenenţă, creativitate şi bucurie. O viaţă trăită cu curaj, transmite cu realism Brene Brown, nu este deloc uşoară, dar cu siguranţă este posibilă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: