Protest inedit la o benzinărie din Mexic. O tânără s-a dezbrăcat complet în văzul şoferilor. Pentru ce militează FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără model, în vârstă de 27 de ani, a protestat într-un mod inedit în faţa unei benzinării din Mexic. Femeia s-a dezbrăcat complet şi a pozat relaxată, spre uimirea şoferilor.

Modelul Are Rojas a decis să pozeze goală în semn de protest faţă de violenţele împotriva femeilor, într-o benzinărie din Mexic, scrie Daily Mail. 

Imaginile postate pe Instagram s-au viralizat imediat, dar reacţiile nu au fost cele aşteptate. 

„Multe femei m-au înjurat când au văzut imaginile. M-au criticat fără să îmi asculte mesajul sau să mă cunoască“, a declarat tânăra. 

image

Femeia, care a venit la benzinărie însoţită de un fotograf, a ieşit din maşină şi şi-a dat paltonul jos. Spre surprinderea şoferilor, modelul nu purta nimic pe sub acea haină.

În acest mod, tânăra şi-a dorit să atragă atenţia asupra faptului că violenţa împotriva femeilor din America Latină ar trebui aspru pedepsită, după cum mărturiseşte ea însăşi. 

„Este trist că în secolul ăsta un trup gol provoacă atâta controversă, ură şi violenţă. Am primit mesaje în care femei îmi spuneau că ar trebui să fiu ucisă“, a declarat Rojas. 

„Se pare că am «normalizat» violenţa, dar nuditatea este mult mai alarmantă pentru falsa moralitate a societăţii noastre. E nevoie de educaţie sexuală în şcoli, pentru a învăţa generaţiile următoare să nu comită violuri, abuzuri sau crime“, a adăugat tânăra. 

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite