Program de ocrotire a varstnicilor la Policlinica cu Plata nr. 3

Pensionarii cu venituri sub un milion care se vor prezenta la consultatii, in perioada 1-7 decembrie, la Policlinica cu Plata nr.3 din Capitala, vor beneficia de vaccinare antigripala gratuita.

Pensionarii cu venituri sub un milion care se vor prezenta la consultatii, in perioada 1-7 decembrie, la Policlinica cu Plata nr.3 din Capitala, vor beneficia de vaccinare antigripala gratuita. "Policlinica nu are in stoc decat 100 de vaccinuri antigripale si de aceea am impus si aceasta conditie, ca pensia sa fie mai mica de 1 milion de lei", ne-a spus dr. Daniel Popescu, directorul unitatii. Respectiva policlinica sustine si un program de ocrotire a persoanelor de varsta a treia, tarifele pentru pensionarii care solicita consultatii fiind mai ieftine cu 10 la suta. In plus, printr-o colaborare cu consiliul local, medicii din policlinica ofera consultatii medicale gratuite pentru cei 100 de batrani internati in Centrul de ingrijire si asistenta nr.1 din Bucuresti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările