Prinţul Charles, dezvăluiri despre căsătoria cu Lady Diana: „Voiam cu disperare să anulez nunta“

Prinţul Charles, dezvăluiri despre căsătoria cu Lady Diana: „Voiam cu disperare să anulez nunta“

Prinţul Charles, dezvăluiri cutremurătoare despre căsătoria cu Lady Diana

Prinţesa Diana a fost admirată şi iubită de oameni de întreaga lume, mai puţin de soţul ei, Charles. La 21 de ani de la moartea fostei sale soţii, acesta recunoaşte că s-a căsătorit cu lady Diana Spencer e la presiunea tatălui său, prinţul consort Philip, şi că "îşi dorea cu disperare" să renunţe la nuntă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Doream cu disperare să renunţ la nunta din 1981, după ce, în timpul logodnei, am descoperit cât de îngrozitoare erau perspectivele, neavând nicio şansă să apuc să o cunosc pe Diana", le-a spus prinţul de Wales într-o mărturie publicată în biografia nou lansată de corespondentul regal Robert Jobson, "Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams".
 
"Mai important este faptul că, spun surse din interior, Charles nu îi învinuieşte pe părinţi pentru mariajul său nefericit. Şi nu îi învinuieşte nici pentru incapacitatea sa de a renunţa la logodnă", scrie Jobson.
 
"Puterea şi influenţa media care au condus spre logodnă şi căsătorie erau de neoprit. Să mă retrag, aşa cum îţi imaginezi, ar fi fost o catastrofă", ar mai fi spus acesta.
 
Chiar şi aşa, acesta nu-şi învinuieşte părinţii pentru căsnicia eşuată, ci dă vina pe...
 
 
 
citeste totul despre: