Primul ruj pentru bărbaţi lansat pe piaţa din România: „Bărbaţii au devenit mult mai deschişi să folosească produse cosmetice“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul ruj pentru bărbaţi lansat pe piaţa din România
Primul ruj pentru bărbaţi lansat pe piaţa din România

Un producător englez a adus primul ruj pentru bărbaţi în România şi spune că încearcă să răspundă nevoilor bărbaţilor români în căutarea unui produs care să le completeze rutina de îngrijre şi să le pună în valoare trăsăturile faciale.

Într-o premieră mondială pe piaţa cosmeticelor, un producător englez a împins limitele industriei de cosmetice pentru bărbaţi lansând primul ruj care le este dedicat. 

Disponibil în 12 nuanţe, rujul lichid mat a fost creat pentru a conferi buzelor un aspect natural şi are un preţ de 69 de lei.

„Bărbaţii moderni încearcă toate trucurile pentru a arăta cât mai bine şi au devenit mult mai deschişi la a folosi produse cosmetice noi“, spun producătorii.

ruj barbati

„Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă şi gelul de curăţare a tenului îi erau suficienţe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbaţii să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă.  Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbaţi a fost lansat şi suntem entuziasmaţi că îl putem oferi acum şi bărbaţilor români“, a spus Corina Ilie, co-fondator al magazinului care distribuie rujul în România

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite