Preţul plătit de un model român din Los Angeles pentru celebritate: „E îngrozitor. Simt că am mereu un cuţit la gât“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Cristina Bolbea FOTO Facebook
Andreea Cristina Bolbea FOTO Facebook

Andreea Cristina Bolbea, model şi bloggeriţă în vârstă de 30 de ani născută în România, care se mândreşte cu aproape 1,2 milioane de fani pe Instagram, a devenit faimoasă pe reţelele sociale în 2012. De atunci, a avut contracte cu branduri precum Coca Cola şi Sephora, a pozat pentru Sports Illustrated şi a fost numită de Forbs „un influencer de top“.

Dincolo de titlurile primite, tânăra care trăieşte peste Ocean, povesteşte că preţul pe care l-a plătit pentru succesul său este destul de mare. Andreea Cristina Bolbea a fost hărţuită în nenumărate rânduri, fiind inclusiv ameninţată cu moartea, după cum a povestit pentru The Daily Mail.

Românca a primit sute de mesaje de ameninţare din partea bărbaţilor, unul dintre aceştia chiar afirmând că este într-o relaţie cu tânăra, în ciuda faptului că Andreea este căsătorită cu fotbalistul Bryan Gaul (29 de ani).

Românca şi-a împărtăşit povestea ca parte a campaniei anti-stalking „Unfollow Me“, care are drept scop sensibilizarea cu privire la hărţuirea şi violenţa domestică. 

FOTO Facebook

image

Andreea, care îşi împarte acum timpul între Las Vegas, Nevada şi Los Angeles, povesteşte că a blocat cel puţin 200.000 de persoane care-i urmăreau postările. „Încerc să filtrez audienţa mea şi să păstrez persoanele care sunt acolo din motive potrivite. Din păcate, din ce în ce mai mulţi oameni mă urmăresc pentru cu totul altceva“, a povestit Andreea.

„Apar zilnic 30-40 de noi bărbaţi care îmi urmăresc postările. De ce mă urmăriţi, eu ofer sfaturi de make-up şi îngrijire a pielii? Oamenii îmi trimit mesaje de genul «Eşti o curvă» sau «Sper că mori», «Sper că pisica ta moare» sau îmi atacă soţul. De ce m-ar urî cineva atât de mult? E îngrozitor. Simt că am mereu un cuţit la gât. Nu înţeleg cum oamenii pot fi atât de răi. Am avut o perioadă în care am fost tristă şi deprimată din cauza lucrurilor urâte pe care oamenii mi le-au spus“, se întreabă tânăra de 30 de ani.

image

La un moment dat, Andreea şi-a închis pagina de Instagram timp de şase luni, după ce a fost bombardată de comentarii abuzive. După redeschiderea acesteia, a fost surprinsă de mii de solicitări. Acum blochează pe oricine postează comentarii injurioase, dar spune că oamenii găsesc orice cale de a ajunge la ea.

În iunie 2015, un stalker a reuşit chiar să-i găsească adresa, anunţând-o printr-o scrisoare că a zburat în oraşul ei de domiciliu şi că se află în apropiere. Deşi adresa la care acesta se referee nu era a tinerei, acolo locuiau părinţii Andreei. Mama acesteia i-a confirmat anunţând-o că a primit o scrisoare de la un anumle Bill, acelaşi nume pe care îl avea cel care o hărţuise prin mesaje.

andreea cristina bolbea

Andreea a raportat autorităţilor abuzurile la care a fost supusă, dar nu a fost niciodată pus în aplicare un ordin de restricţie deoarece infractorul nu a putut fi localizat.

FOTO Facebook

image

Tânăra româncă a avut în trecut o relaţie cu jucătorul de poker Dan Bilzerian, cunoscut şi sub numele de „Regele Playboy al Instagramului“. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite