Acum puteţi găsi băuturi fine şi savuroase în prăvălia cu licori care este un concept de business Liquor & Tabacco Store.

Experimentaţi atmosfera noastră minunată, plăcută, într-unul din cele patru magazine pe care le avem în Bucureşti. Suntem specializaţi pe o mare varietate de băuturi alcoolice, vinuri premium, ţigări de foi, ţigarete, trabucuri, tutun de rulat şi accesorii pentru fumat. Vă aşteptăm să ne vizitaţi la una din cele patru locaţii din Capitală:

- Prima este Prăvălia cu licori care a fost deschisă iniţial în anul 2015, în Centrul Vechi al Bucureştiului, aflată în mod convenabil pe strada Smârdan nr.28.

- Al doilea magazin a fost deschis în anul 2017 pe strada Gabroveni nr. 2, în Centrul Vechi al Bucureştiului.

- În 2018 a fost deschis al treilea magazin în Piaţa Victoriei pe şoseaua Nicolae Titulescu nr. 39-49.

- În 2019 a fost deschis şi a patra Prăvălie cu licori pe strada Şelari nr.18, în Centrul Vechi Bucureşti.

Vă invităm să ne vizitaţi măcar la una din aceste patru locaţii pentru a trăi o experienţă plăcută şi eficientă de cumpărături, pentru a vă convinge că fiecare dintre aceste magazine oferă o selecţie de produse de foarte bună calitate pentru toate nevoile d-voastră.

Prăvălia noastră poartă o selecţie largă de băuturi din întreaga lume. Aici veţi găsi mereu un personal prietenos, gata să vă ajute în alegerea celor mai fine băuturi alcoolice şi produse tip tabacco, ţigări, consumabile şi accesorii de fumat – foiţe, filtre, scrumiere, narghilea, brichete Zippo. În plus, în 3 din cele 4 magazine ale noastre puteţi găsi dispozitivele şi accesoriile IQOS, care vă sunt furnizate prin intermediul parteneriatului cu Philip Morris.

Cea mai mare parte a portofoliului nostru se concentrează pe vinuri premium care se remarcă prin ingredientele de calitate superioară, stil, gust rafinat, provenienţă, design deosebit, însă portofoliul nostru se extinde puternic şi spre alte tipuri de băuturi alcoolice precum sunt:

Cel mai bine vândut whiskey american din lume, produs în oraşul Tennessee, Whiskey Jack Daniel's Old no.7 la un preţ imbatabil.

- Whisky-ul Glenfiddich 12 Ani este unu dintre cele mai bine vândute produse din această categorie la nivel mondial, fiind cunoscut pentru aroma sa de caramel şi lemn de stejar, precum şi de finish-ul cremos, lung şi catifelat.

- Whisky-ul Single Malt din orz malţificat, drojdie şi apă, care are un gust special şi o aromă deosebită; învechirea whisky-ului s-a realizat în butoaie de stejar.

- Whisky-ul Blended Malt despre care se spune că este mai puţin aromat decât Whisky-ul Single Malt.

- Vinul spumant italian Asti Martini care este făcut din struguri albi care provin din podgoriile din provincia Asti, regiunea Piedmont. Are gustul puţin dulce şi conţine alcool 7,5%.

Pe rafturile Prăvăliei cu licori puteţi găsi câteva oferte de nerefuzat. Vă invităm la magazinele noastre pentru a descoperi opţiuni delicioase pentru voi, rude şi prieteni, de la băuturi alcoolice tip whisky la cele mai deosebite vinuri, cu siguranţă puteţi găsi ceva pentru fiecare ocazie. Dacă sunteţi în căutarea de trabucuri, brichete, tutun de rulat, ţigări de foi, accesorii pentru fumat, vă putem oferi sfaturi despre aceste produse, asistenţa de care aveţi nevoie pentru a alege produse de calitate. Dispunem de o selecţie largă de ţigări şi alte produse de acest fel, magazinele acoperă aproape toate nevoile clienţilor în materie de tutun.

Indiferent dacă sărbătoriţi o ocazie specială ori aveţi nevoie de băuturi alcoolice pentru cei din familie sau pentru o petrecere, în magazinele noastre puteţi găsi tot ceea ce vă doriţi, doar produse de calitate superioară, la preţuri pe care veţi fi mulţumiţi să le plătiţi.

Preţurile noastre sunt accesibile pentru orice client, la toate produsele. Avem cele mai competitive preţuri din Centrul Vechi al Bucureştiului, pe care nu le puteţi găsi în altă parte. Deci nu mai rămâne decât să ne vizitaţi magazinele şi să experimentaţi selecţia noastră tot mai mare, de o valoarea excelentă la băuturi şi tutun. Cu siguranţă veţi fi uimiţi de ceea ce oferim clienţilor în cele patru prăvălii cu licori, vă veţi bucura de o gamă largă de opţiuni, de cele mai recente tendinţe în materie de băuturi fine şi vinuri premium, veţi observa brandurile pe care le iubiţi şi pe care nu le puteţi găsi în alte magazine.

Pe rafturile prăvăliilor puteţi vedea opţiuni numeroase de vinuri vechi, specialităţi de vinuri premium, din care puteţi selecta ceea ce vă place. Stocul nostru de produse conţine toate preferinţele clienţilor, indiferent de gust. Avem cele mai cunoscute branduri de băuturi alcoolice, dar şi produse de tutun de bună calitate. Dispunem de o selecţie vastă de ţigări, de produse şi accesorii de tutun. Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă aşteptăm cu drag la magazinele noastre pentru a descoperi atmosfera şi aerul "La Belle Epoque" de altădată, care vă îmbie la băuturi fine, cu arome unice şi rafinate.

În plus, în magazinele noastre puteţi găsi o mare varietate de miniaturi pentru colecţionari, printre care se regăsesc şi câteva exemplare deosebite pe care cunoscătorii le apreciază.

Pentru a afla mai multe informaţii despre produsele din Prăvălia cu licori, vă invităm şi pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/PravaliaCuLicori.

Dacă aveţi întrebări, suntem la dispoziţia d-voastră, ne puteţi suna la Tel: 0765.25.26.19.

Nu ezitaţi să ne sunaţi, vom fi bucuroşi să vă răspundem la întrebări şi să vă ajutăm cu sfaturi, idei despre produsele pe care le comercializăm în Prăvălia cu licori.

Aveţi o băutură preferată pe care nu o găsiţi nicăieri? Spuneţi-ne ce aveţi nevoie şi vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Adresa de e-mail este: office@pravaliaculicori.ro.