De peste un secol, Leonidas duce mai departe o poveste extraordinară, cu rădăcini într-o pasiune împărtăşită de sute de mii de cunoscători: plăcerea ciocolatei.

Fascinanta aventură a pralinelor Leonidas continuă să farmece şi astăzi papilele gustative.

Toată lumea apreciază prospeţimea, calitatea şi savoarea delicată a pralinelor Leonidas. Este o experienţă care încântă toate simţurile: vedere, atingere, auz, gust şi miros.
Ciocolata Leonidas trebuie lăsată să se topească în gură. Senzaţia este totală abia atunci când ajunge pe cerul gurii... Sunetul crustei care se sparge te va îndemna la o a doua muşcătură, atunci când sunt eliberate aromele din umplutură.
Dacă o pralină începe să se topească este un semn bun: are un conţinut mare de unt de cacao. Când savurezi pralinele Leonidas reacţionezi ca şi cum ai fi îndrăgostit.

Şi după patru generaţii, Leonidas continuă să creeze produse originale şi de artă culinară într-o atmosferă de apropiere şi comuniune.
În anotimpul iubirii, majoritatea bărbaţilor îşi răsfaţă partenerele dăruindu-le ciocolată. Un astfel de cadou este perceput ca un semn de apreciere, care denotă rafinament şi răsfăţ. Leonidas îşi asteaptă clienţii cu cele mai rafinate cadouri din ciocolată.

Leonidas este singura ciocolaterie care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îţi poţi face chiar ţie un cadou special.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia - Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

Pentru a trăi cu adevarat experienţa Leonidas vă aşteptăm la ciocolateriile noastre :

Ciocolateria Leonidas Beller, din str. Putul lui Zamfir nr. 3

Ciocolateria Leonidas Victoriei, din Calea Victoriei nr 143, Bucureşti;

Ciocolateria Leonidas Iaşi, din Bld. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 26;

Ciocolateria Leonidas Cluj Napoca, din str. Universităţii nr. 2;

Ciocolateria Leonidas Timişoara, din Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10;

Toate informaţiile despre pralinele Leonidas sunt disponibile pe site-ul www.ciocolatabelgiana.ro

Facebook https://www.facebook.com/Leonidas.Ciocolata.Belgiana/?fref=ts)

Instagram (https://www.instagram.com/ciocolatabelgiana/)