Povestea tinerei considerate moartă după ce s-a rătăcit în pădure: cum a supravieţuit 28 de zile şi cum a fost găsită

Povestea tinerei considerate moartă după ce s-a rătăcit în pădure: cum a
supravieţuit 28 de zile şi cum a fost găsită

Lisa Theris, fostă chelneriţă şi studentă la radiologie, a supravieţuit 28 de zile în pădure

O tânără dispărută, despre care s-a crezut că a murit, a fost găsită goală şi într-o stare de sănătate vizibil degradată după 28 de zile în care a rătăcit prin pădure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lisa Theris (25 de ani), fostă chelneriţă şi studentă la Radiologie, a fost văzută pentru ultima dată pe 18 iulie, iar familia ei credea că a murit, scrie People

Tânăra a fost însă găsită după aproape o lună de o femeie care conducea pe un drum rural din afara Union Springs (Alabama). „Treceam pe drum când a ieşit din pădure goală şi vizibil bolnavă. Am început să tremur şi să plâng când am văzut-o în acea stare. Nu ştiam ce să fac“, a spus cea care a anunţat dispecerii serviciului de urgenţă. 

Poliţiştii cred că tânăra a mers prin pădure circa 40 de kilometri, aceasta suferind tăieturi adânci, muşcături de insecte, arsuri de iederă otrăvitoare şi arsuri solare.

A supravieţuit consumând fructe, ciuperci şi apă de ploaie

Theris a declarat pentru ABC News că a supravieţuit consumând fructe de pădure, ciuperci şi apă de ploaie. „Când ploua, trebuia să storc apa din păr şi să o beau“, a povestit tânăra. „Era vorba doar de găsirea drumului sau de întâlnirea unei persoane. Nici măcar nu am auzit autoturisme în tot timpul acesta“, a mai spus Theris.

Cum a ajuns tânăra să se piardă în pădure? Nici aceasta şi nici poliţia nu au oferit o explicaţie, dar oficialii spun că femeia era însoţită de doi bărbaţi în momentul dispariţiei.

Când a fost întrebată dacă crede că ar fi putut fi drogată, Theris nu a infirmat. „Ar fi logic - dar nu sunt sigură“, a spus aceasta.

Tânăra era cercetată pentru comportament necorespunzător

Tânăra a recunoscut că în perioada în care a dispărut ar fi trebuit să se prezinte în instanţa de judecată pentru o acuzaţie de comportament necorespunzător. Cazul a fost anulat, după ce instanţa a luat în calcul presupunerea că aceasta ar fi murit.

Autorităţile au declarat pentru ABC News că Theris a fost în acest timp în pădure, dar că încă sunt multe piese lipsă în acest caz. 

citeste totul despre: