Povestea cutremurătoare a copilei de 14 ani vândute ca sclavă sexuală în Grecia: „Am fost violată de 110 bărbaţi în 22 de ore”

Povestea cutremurătoare a copilei de 14 ani vândute ca sclavă sexuală în Grecia: „Am fost violată de 110 bărbaţi în 22 de ore”

Plimbată de la un traficant la altul, Megan Stephens a fost obligată să se prostitueze atât pe stradă, cât şi în bordeluri, înainte să reuşească să scape din mâinile călăilor săi în 2009, după şase ani de calvar. FOTO internationalpoliticalforum.com

O britanică în vârstă de 25 de ani, Megan Stephens, a fost vândută ca sclavă sexuală pe când avea numai 14 ani, în timpul unei vacanţe în Grecia unde a mers împreună cu mama ei. Tânăra a fost forţată să se prostitueze timp de şase ani, fiind violată chiar şi de 110 bărbaţi în numai 22 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din Marea Britanie şi-a dezvăluit, sub pseudonimul Megan Stephens, povestea sa de viaţă tragică. Acum în vârstă de 25 de ani, Megan a fost vândută ca sclavă sexuală de la vârsta de 14 ani, în timp ce se afla cu mama sa, alcoolică, într-o vacanţă în Grecia. Copila a fost forţată să se culce cu până la 50 de bărbaţi pe zi, contra sumei de 20 de euro, după ce bărbatul pe care îl credea iubitul ei a vândut-o unui traficant de carne vie pe nume Leon. „Odată, am fost obligată să fac sex cu 110 bărbaţi în 22 de ore”, povesteşte tânăra. 
 
Plimbată de la un traficant la altul, Megan Stephens a fost obligată să se prostitueze atât pe stradă, cât şi în bordeluri, înainte să reuşească să scape din mâinile călăilor săi în 2009, după şase ani de calvar. 
 

„Acesta este noul tău şef”

Totul a început când, alături de mama sa, a plecat într-o excursie în Grecia. Acolo, l-a cunoscut pe Jak, un albanez în vârstă de 22 de ani. Crescută doar de mamă, pentru că părinţii, ambii alcoolici, au divorţat când avea patru ani, Megan spune că era „disperată să fie iubită”, aşa că s-a lăsat impresionată de atenţia pe care i-o acorda tânărul. Deşi mama sa nu îl plăcea în mod special pe Jak, era prea absorbită de farmecele unui barman pe nume Nikos, aşa că a lăsat-o să îşi petreacă timpul în compania acestuia. Astfel, copila îndrăgostită nu a trebuit să depună prea mult efort pentru a-şi convinge mama să îşi prelungească sejurul, de dragul noilor iubiţi.  
 
După numai câteva zile petrecute împreună, Jak i-a spus lui Megan că o iubeşte. Odată cu declaraţia de dragoste, i-a mărturisit şi cea mai mare suferinţă a vieţii lui: avea o mama bolnavă de cancer şi nu îşi mai permitea să îi plătească îngrijirea medicală. În scurt timp, Megan s-a mutat cu cel pe care îl iubea, într-un apartament din Atena, în timp ce mama ei s-a întors acasă, în Marea Britanie. Ajunşi acolo, Jak a convins-o să se angajeze ca dansatoare la bară pentru a-l ajuta să strângă bani pentru operaţia mamei sale.
Am detestat fiecare minut în acel loc. Nu puteam să mă uit la feţele bărbaţilor care mă priveau, dar recunosc că mă simţeam ca o eroină, pentru că eram convinsă că îi salvez viaţa mamei sale, îşi aminteşte Megan Stephens.
După două săptămâni, a început suferinţa. Jak a dus-o într-un bar, a prezentat-o unui bărbat pe nume Leon şi, dându-i drumul la mână, i-a spus: „Acesta este noul tău şef”. Nedumerită, l-a urmat pe tânăr când acesta a dus-o într-o clădire de birouri şi i-a spus să meargă cu liftul la ultimul etaj, unde o aştepta un avocat. Odată ajunsă în biroul acestuia, bărbatul a închis uşa şi a aruncat-o într-o cameră mică, fără geamuri, în care se aflau un pat şi o cameră cu trepied. 
Eram convinsă că mă va omorî. Am fost şocată şi am pierdut contactul cu realitatea când m-a întors pe spate, mi-a ridicat fusta, mi-a rupt chiloţii şi a intrat forţat în mine. Durerea era de nesuportat, dar eram prea traumatizată ca să plâng, povesteşte Megan, care se aştepta ca Jak să fie şocat de ce tocmai i se întâmplase. 
În schimb, cel pe care îl iubea i-a spus doar că îi pare rău şi că va trebui să facă asta până când vor avea suficienţi bani pentru a-şi lua o casă şi o maşină, pentru a putea fi o familie. Megan era şocată şi confuză. A început să plângă isteric şi a cerut, disperată, să vorbească cu mama ei, însă Jak i-a interzis şi a bătut-o până când a lăsat-o leşinată, pe stradă, în întuneric. A apărut câteva ore mai târziu, iar Megan s-a bucurat atât de tare că a luat-o de pe strâzi încât l-a iertat pe loc. Din acel moment, atitudinea tânărului s-a schimbat radical.
 
La două zile după ce a fost violată de avocat, Megan a început să lucreze ca prostituată, dintr-un hotel în altul, făcând sex cu până la zece bărbaţi pe zi. Abia atunci a început să facă sex şi cu Jak, care se purta din ce în ce mai urât, umilind-o în restaurante şi descriindu-i amănunţit cum ar vrea să facă sex cu mama ei. Apoi, Megan a început să se simtă rău. Nu a trecut mult şi a descoperit că era însărcinată în zece săptămâni. Când i-a spus lui Jak, acesta a lovit-o în pântec până când, la vârsta de 14 ani, a suferit primul avort. 
 
După şase luni de prostituţie în Atena şi o scurtă şedere în Italia, unde s-a prostituat pe străzi, Megan a fost vândută de unui bărbat pe nume Elek, căruia îi dădea jumătate din banii pe care îi câştiga din prostituţie. Cealaltă jumătate mergea la Jak, care se întorsese acasă, la familia lui, lăsând-o pe copilă în mâinile noului ei „stăpân”. 
 

La 20 de ani, a încercat să se sinucidă

Astfel, obligată de Elek, Megan a ajuns să lucreze într-un bordel unde făcea sex cu aproximativ 50 de bărbaţi pe noapte, contra sumei de 20 de euro. A avut chiar şi 110 clienţi în decursul a 22 de ore, dar ziua de lucru s-a încheiat când i s-a făcut extrem de rău. „Patronul bordelului a închis mai devreme când a văzut în ce stare eram, iar eu am crezut că asta îl face un om bun. Atât de distorsionat era simţul realităţii pe care îl aveam atunci”, spune femeia. 

 
A ajuns apoi în mâinile altui proxenet, pe nume Cristoph. În tot timpul în care a fost silită să se prostitueze, Megan a vorbit cu mama sa la telefon, prefăcându-se că este fericită. În realitate, era maltratată zilnic şi bolnavă de sifilis, boală pe care a contractat-o după ce a fost obligată să facă sex neprotejat, ca să primească mai mulţi bani. A scăpat din mâinile traficanţilor abia când, la vârsta de 20 de ani, a cedat psihic şi a încercat să se sinucida. Astfel, a ajuns în spital, fiind internată pentru trei luni, timp în care personalul medical i-a câştigat încrederea şi a reunit-o cu mama ei. În prezent, deşi femeia spune că nu o învinuieşte pe mama sa pentru ce i s-a întâmplat, cele două nu au o relaţie apropiată. 
 
După ce s-a întors acasă, în Marea Britanie, Megan a avut probleme cu dependenţa de alcool. Abia în urmă cu un an şi jumătate, la mai bine de trei ani după ce a scăpat din mâinile traficanţilor, femeia a început să îşi revină, scrie „Daily Mail”. Acum are o relaţie fericită cu un bărbat, cu care aşteaptă un copil. A încetat să se mai învinuiască pentru nenorocirile prin care a trecut. 

Deşi a depăşit cea mai sumbră perioadă a vieţii ei, Megan încă se teme că ar putea trece din nou printr-o asemenea experienţă. „Îmi spun mereu că nu mi se mai poate întâmpla aşa ceva, dar uneori mă simt vulnerabilă şi credulă. Jak a încercat să ia legătura cu mine şi cu familia mea pe internet, a întrebat oameni cunoscuţi mie unde sunt. Încă mi-e frică de el, pentru că este foarte influent şi, alături de ceilalţi, îmi pot face rău atât mie, cât şi familiei mele. M-am gândit să apelez la justiţie, dar mi-e prea teamă să le spun numele”, a recunoscut Megan, autoarea propriei biografii, intitulată „Cumpărată şi vândută” (foto).
 
citeste totul despre: