Povestea italianului de 101 ani care s-a vindecat de coronavirus. Bărbatul a mai  înfruntat şi gripa spaniolă

Povestea italianului de 101 ani care s-a vindecat de
coronavirus. Bărbatul a mai  înfruntat şi gripa spaniolă

Alberto Bellucci împreună cu familia

Alberto Bellucci, un bărbat în vârstă de 101 ani, infectat cu noul coronavirus, a fost declarat vindecat de medicii de la spitalul din Rimini. Bătrânul a mai  înfruntat gripa spaniolă şi cele două războaie mondiale de-a lungul vieţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 101 ani a fost externat din spital după ce s-a vindecat de noul coronavirus. Născut în timpul gripei spaniole din 1918, care se estimează că a ucis între 30 de milioane şi 50 de milioane de oameni în întreaga lume, italianul a prins două războaie mondiale, iar acum, a devenit cea mai în vârstă persoană care s-a vindecat de coronavirus, scrie usatoday.com

 Deşi personalul medical nu i-a dat prea mari speranţe de supravieţuire în faţa virusului, după ce starea pacientul a început să se îmbunătăţească rapid, Alberto Bellucci a devenit „eroul despre care toată lumea vorbeşte”.

„Toată lumea a văzut în el speranţa recuperării persoanelor mai vârstnice de 100 de ani”, a spus viceprimarul oraşului italian Rimini.

„Mi-aţi spus să mă întorc acasă, aşa am facut“, le-a spus bărbatul apropiaţilor la externarea din spital.

„Eram siguri că va reusi, mereu a fost o fire ambitioasă. În Al Doilea Razboi Mondial a scăpat de mai multe ori. Ca să îl incurajăm, i-am spus că naziştii erau mai puternici decât virusul de acum“, a declarat nepoata sa, Marcella.

Povestea bătrânului a făcut înconjurul lumii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: