Porcul mistreţ care a fugit cu laptopul unui nudist ar putea fi eutanasiat. Oamenii s-au mobilizat pentru a-l salva

Porcul mistreţ care a fugit cu laptopul unui nudist ar putea fi eutanasiat. Oamenii s-au mobilizat pentru a-l salva

foto arhivă

Mai multe persoane au protestat la marginea unei păduri faţă de anunţul autorităţilor germane că porcul mistreţ care a fugit cu laptopul unui nudist ar putea fi ucis deoarece reprezintă un pericol.

Scena în care un bărbat dezbrăcat a fugărit un porc mistreţ în căutare de hrană pentru puii ei, după ce acesta i-a sustras o punga în care se afla un laptop a devenit virală, dar acum autorităţile iau în considerare să-l împuşte.
 
"Cu câteva zile în urmă, în presă au apărut imagini cu un bărbat fugărind porcul mistreţ care îi luase laptopul", au spus organizatorii manifestaţiei, potrivit Digi 24, care citează The Guardian. „Aceste imagini au încântat oamenii din întreaga lume. Doar Serviciul pentru Protecţia Fondului Forestier pare să nu se amuze, hotărând, în schimb, să împuşte scroafa".
 
Grupul a mai adăugat că animalele nu au făcut niciun rău, iar „proprietarul şi-a recuperat laptopul ”. Oamenii au lansat o petiţie online pentru a salva scroafa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările