Pijamaua cu efect de reîntinerire: metoda realizării are beneficii uimitoare

Pijamaua cu efect de reîntinerire: metoda realizării are beneficii uimitoare

Pijamaua cu efect de reîntinerire. Foto Daily Mail

O firmă din Lituania a creat pijamaua minune cu efect de reîntinerire. Materialeul din care este făcută are efect de hidratare şi conservare a pielii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vremea caldă crează mediul perfect pentru uscarea pielii. Nu doar tenul este afectat, ci şi corpul. Deşi este recoamnadat ca seara, după duş, să se folosească o cremă şi abia apoi să fie îmbrăcată pijamaua, cei mai mulţi trec peste a doua etapă, scrie dailymail.co.uk.

Plecând de la acest lucru, o firmă din Lituania a creat pijamaua hidratantă, cu efect de reîntinerire. Brandul are o întreagă colecţie de îmbrăcăminte din materiale ce conţin proteine de mătase, ce are efect igienic, de răcire şi hidratare.

Despina Neagoe, purtătorul de cuvint al companiei a explicat faptul că materialul este scufundat într-o baie de proteine din mătase uscată şi apoi folosite pentru a crea haine individuale. Colecţia include pantaloni scurţi, tricouri, pijamale şi cămăşi.

"Baie de proteine din mătase îmbogăţeşte materialele cu 18 aminoacizi,  vitamine şi enzime. Acest lucru contribuie la reînnoirea celulelor şi protecţia pielii. Are efect anti-aging, de conservare a pielii şi hidratare, spune reprezentantul.

Dar, proprietăţile materialului sunt afectate de detergent, cu fiecare ciclu de spălare. Mai mult, compania nu poate spune după câte spălări este pierdut efectul de hidratare.

Pijamalele costă între 39(204 lei) şi 45 de lire(236 lei).

Foto Daily Mail

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările