Petrosaniul s-a umplut de maidanezi imigranti

Primarul Petrosaniului, Gheorghe David, declara ca detine informatii potrivit carora municipiul s-a umplut de "caini maidanezi expulzati din celelalte orase din tara". Acesta spune ca hingherii s-au

Primarul Petrosaniului, Gheorghe David, declara ca detine informatii potrivit carora municipiul s-a umplut de "caini maidanezi expulzati din celelalte orase din tara". Acesta spune ca hingherii s-au plans ca in ultimele zile mai multe dube cu numere de Bucuresti si de Gorj au venit in Petrosani incarcate cu maidanezi pe care i-au lasat in plin centrul orasului. Gheorghe David declara ca nu stie cine este in spatele operatiunii, dar este sigur ca e fie opera administratiei publice locale din Targu Jiu si Bucuresti, fie opera organizatiilor de protectie a animalelor din cele doua orase. "Nu este de ajuns ca la fiecare targ de animale mai mare ciobanii isi parasesc cainii slabi in oras. Aceia erau macar cainii nostri. Acum, hingherii trebuie sa prinda si cainii din alte judete", spune cu naduf Gheorghe David.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările