Peste un sfert dintre oameni şi-au scăpat telefonul într-un lichid. Vezi aici care este „destinaţia“ preferată

Peste un sfert dintre oameni şi-au scăpat telefonul într-un lichid. Vezi aici care este „destinaţia“ preferată

31% din utilizatori şi-au scăpat măcar o singură dată telefonul în lichid

Chiar dacă un telefon mobil costă destul de mult în zilele noastre, puţini oameni au mare grijă de gadgeturile lor. Astfel, conform unui sondaj realizat de un site britanic care face comparaţii între telefoane mobile, 31% dintre respondenţi şi-au scăpat telefonul măcar o singură dată în apă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform „The Daily Mail", din cei 31%, 73% erau bărbaţi şi doar restul femei. Straniu, cea mai „populară" zonă unde oamenii şi-au scăpat telefoanele a fost WC-ul, 47% spunând că li s-a întâmplat măcar o singură dată. Al doilea loc preferat de cei care şi-au udat telefonul a fost paharul de băutură, 21% alegând această opţiune.

De asemenea, 12% din cei 31% nu se despart de telefonul lor nici măcar în duş, scăpând gadgetul în timp ce făceau baie. 7% şi-au avariat telefonul scăpându-l în chiuvetă, iar 3% şi-au uitat telefonul în buzunar şi au băgat hainele la spălat.

Asigurarea telefonului, o necunoscută

Studiul a demonstrat că majoritatea respondenţilor nu şi-au gândit să-şi asigure telefonul, 86% din aceştia fiind nevoiţi să acopere costurile integrale pentru repararea telefonului. În această privinţă, proprietarul site-ului goodmobilephones.co.uk, realizatorii studiului, Mark Owen, a declarat că „o asigurare poate părea ca un cost suplimentar de care nu ai nevoie, dar situaţiile în care îţi strici telefonul demonstrează că poate fi folositoare. Smartphone-urile pot fi foarte costisitoare în momentul când trebuie înlocuite".

Studiul a avut un eşantion de 1.937 de utilizatori de telefoane mobile din Marea Britanie, cu vârste peste 18 ani.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările