Pepeni de vânzare din portbagajul unui Lamborghini de 500.000 euro. Poliţiştii au identificat proprietarul bolidului de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a ieşit la vândut pepeni cu un Lamborghini de peste 500.000 de euro, pe străzile aglomerate ale Turciei. Distracţia s-a terminat după ce un influencer iranian a transmis imaginile pe canalele sale de socializare, proprietarul bolidului fiind identificat şi amendat cu 1.228 de lire turceşti (165 de dolari).

După ce videoclipul incidentului a fost postat de un influencer Iranian şi a devenit viral, poliţiştii l-au identificat pe şofer după numărul de înmatriculare înregistrat în provincia sudică Antalya. Bărbatul, a cărei imagine a devenit virală, a fost amendat cu 1.228 de lire turceşti (165 de dolari) pentru „utilizarea unui vehicul cu un alt motiv decât cel menţionat în permis” şi i-a fost suspendat permisul pentru 15 zile.

Preţul unui Lamborghini Aventador de ocazie în Turcia este de aproximativ cinci milioane de lire turceşti, potrivit experţilor auto. Taxa anuală a maşinii, care poate atinge 100 km/oră în 2,9 secunde, este de 46.000 de lire (6200 de dolari).

Pepenii erau vânduţi cu cinci lire (60 de cenţi).

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite