Paula Chirilă şi reţeta de ciorbă care o menţine în formă: "Este fantastică"

Paula Chirilă şi reţeta de ciorbă care o menţine în formă:

Paula Chirilă şi reţeta de ciorbă care o menţine în formă: "Este fantastică"

Paula Chirilă a dezvăluit că are o reţetă "secretă" de ciorbă de varză care face minuni atunci când pune câteva kilograme în plus. Invitată la o emisiune tv, ea a dezvăluit ce conţine preparatul care o ajută să slăbească.

Paula Chirilă şi reţeta de ciorbă care o menţine în formă

 
Invitată la emisiunea XNS, difuzată la Antena 1, Paula Chirilă a dezvăluit reţeta de ciorbă de varză care o ajută să îşi ţină kilogramele sub control. 
 
Această reţetă este folosită de un spital din SUA, unde sunt internate persoanele supraponderale. Medicii le recomandă pacienţilor această dietă, înainte de a fi supuşi intervenţiilor de micşorare de stomac, conform spuselor Paulei Chirilă. 
 

Cum a slăbit Paula Chirilă

 
  • "O faceţi după gustul dumneavoastră. Eu am pus şi sos de tomate. Adăugaţi un pic de borş. Este fantastică. Nu mănânci doar asta. În fiecare zi trebuie să adaugi şi altceva în alimentaţie, pe lângă ciorba de varză", a declarat Paula Chirilă. 
 
Paula Chirila a dezvăluit că mânca noaptea, un obicei care i-a adus kilograme în plus. Nu doar ciorba de varză a făcut minuni cu silueta ei. Anul trecut, vedeta a apelat la un nutriţionist şi a făcut mai multe proceduri de înfrumuseţare pentru a scăpa de celulită.
 
  • „Nu-mi mai plăcea de mine şi când nu-ţi mai place de tine, te apucă jalea. Am simţit că trebuie să fac ceva!', spunea Paula anul trecut.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: