Black Friday pentru iubitorii de espresso

Lumea se împarte între iubitorii de espresso şi cei pasionaţi de reţete cu lapte, iar pentru fiecare, Black Friday vine anul acesta cu propuneri de neratat.

Astfel, pentru iubitorii de espresso, aparatul de cafea Essenza Mini este “cadoul” perfect. De dimensiuni reduse, cam cât o foaie A4, şi cu un design minimalist, mica “bijuterie” îmbină calitatea excepţională Nespresso cu uşurinţa de utilizare, şi nu face niciun compromis privind gustul cafelei.

Espresso sau Lungo, cafeaua preferată este gata în cateva secunde, cu ajutorul celor două butoane programabile. Essenza Mini este cel mai compact aparat de cafea de până acum, are o presiune de 19 bari, încălzire în doar 25 secunde şi oprire automată după 9 minute.

De Black Friday, ai reducere de 10% la achiziţionarea acestui aparat. În plus, vei primi sortimentele de cafea alese de tine, din peste 30 sortimente unice, cadou, în valoare de 100 de lei.

Pentru un espresso perfect, poţi alege sortimente din gama Master Origin, iar pentru a întregi acest ritual al cafelei, nu uita nici de accesoriile chic, de mare efect. De exemplu, optează pentru ceştile de cafea Espresso View sau suportul pentru capsule Bonbonierre, pentru a face cunoştinţă cu experienţa supremă a cafelei Nespresso.

Black Friday pentru iubitorii de reţete de cafea cu lapte

Îţi place cafeaua cu un strop de lapte şi încerci periodic reţete pentru a descoperi armonia perfectă? De Black Friday, ce zici de acest aparat Lattissima One, cu ajutorul căruia poţi prepara reţete cu lapte la o simplă apăsare de buton, cum ar fi Cappuccino sau Latte Macchiato? Cu aceeaşi presiune de 19 bari, dimensiuni reduse, un sistem inovator de spumare a laptelui proaspăt, completate de design-ul preţios, compact, cu finisaje de înaltă calitate, Lattissima One te va transforma într-un mic barista dornic să testeze noi şi noi reţete de cafea zi de zi.

De Black Friday, ai o reducere de 15% la achiziţionarea acestui espressor, dar şi cafea cadou în valoare de 150 lei.

Mai mult, există în gama Nespresso şi sortimente de cafea special create pentru reţete cu lapte – Barista Creations, cu note aromatice şi intensităţi diferite, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi în materie de cafea, pe care le poţi savura în ceşcuţele Origin din porţelan, cu finisaje elegante şi design realizat de celebra India Mahdavi.

Experienţa supremă a cafelei Nespresso este completată de grija companiei pentru mediu – fiecare client poate înapoia, prin intermediul curierului, capsulele de cafea  utilizate pentru a reveni în circuitul de utilizare a aluminiului, iar zaţul de cafea va fi transformat în compost bogat în nutrienţi.