„Parfumul revoluţiei”: apă de colonie cu arome fructate în cinstea lui Che Guevara şi Hugo Chavez

„Parfumul revoluţiei”: apă de colonie cu arome fructate în cinstea lui Che Guevara şi Hugo Chavez

Revoluţionarul Che Guevara a ”inspirat”mirosul unei ape de colonie FOTO says.com

Cel mai mare producător cubanez de produse pe bază de plante a creat două ape de colonie pentru simpatizaţii lui Che Guevara sau ai fostului preşedinte venezuelean Hugo Chavez.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru cei care preferă aroma subtilă de lemn şi răcoritorul miros de citrice, cu note de pudră de talc Ernesto, compania Labiofam, producătoare de medicamente homeopate şi suplimente dietetice, a creat apa de colonie Ernesto Che Guevara. Pe lângă aceasta, Labiofam a lansat şi apa de colonie Hugo, cu o aromă mai dulce şi fructată, de mango şi papaya, creată în cinstea preşedintelui venezuelean Hugo Chavez, decedat în luna martie 2013.
 
Create de o companie franceză şi produse în Cuba, parfumurile au fost prezentate săptămâna aceasta în cadrul unei convenţii Labiofam din Havana. Cele două parfumuri vin, momentan, în sticluţe simple, pe care apare imprimat doar numele celor doi revoluţionari, însă reprezentanţi Labiofam au declarat că firma lucrează la dezvoltarea unor sticle şi etichete mai atractive, sperând să comercializeze apele de colonie în Cuba şi la nivel internaţional. Potrivit executivilor Labiofam, compania franceză Robertet a lucrat 18 luni la crearea apelor de colonie care amintesc de liderii socialişti.
 
 
Labiofam va produce, pe viitor, şi două parfumuri pentru femei, numite „Amalia” şi „Alba”. Dacă despre „Alba” se ştie că este un acronim spaniol pentru alianţa regională creată de Chavez, reprezentanţii Labiofam nu au oferit detalii despre conotaţia politică a celuilalt nume purtat de noul parfum pentru femei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: