„Panterele“ au luat locul „pumelor“

„Panterele“ au luat locul „pumelor“

Denise van Outen este mai în vârstă cu opt ani decât soţului ei, Lee Meed

„Pumele“, femeile de peste 40 de ani care au relaţii cu bărbaţi mult mai tineri, au fost înlocuite de altă „prădătoare“. Un nou cuvânt şi-a făcut loc în dicţionarul urban. Este vorba de „panteră“, adică o femeie trecută bine de vârsta de 30 de ani care se întâlneşte doar cu tineri de 20-30 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeile de peste 40 de ani care renunţă la relaţiile cu bărbaţi de vârste mai apropiate de a lor pentru a „vâna" masculi mai tineri cu 10, 20 sau chiar 30 de ani decât ele sunt numite „pume" şi până acum erau reprezentantele celei mai moderne tendinţe în materie de relaţii. De ceva timp însă, alte „prădătoare" au apărut în peisaj.

Este vorba de „pantere", adică femeile trecute bine de 30 de ani care se păstrează într-o formă foarte bună şi care se întâlnesc cu tineri de peste 20 de ani, dar nu mai mult de 30.

Tinerii nu sunt intimidaţi de femeile de succes

Conform celor care urmăresc ultimele tendinţe în materie, „panterele" sunt femei care s-au întâlnit toată viaţa cu bărbaţi mai vârstnici decât ele până când şi-au dat seama că cei tineri sunt mult mai amuzanţi şi mai distractivi.

În plus, băieţii de 20-25 de ani nu sunt atât de obsedaţi de îmbătrânire ca bărbaţii trecuţi de 40 de ani şi nici nu se intimidează atât de uşor atunci când stau lângă o femeie de succes, oricât de faimoasă ar fi ea. În plus, prin activităţile lor şi prin stilul de viaţă, tinerii le fac pe „pantere" să se simtă mai în floarea vârstei şi mai atractive. Cel mai bun exemplu de „panteră" este vedeta londoneză de 37 de ani, Denise van Outen. Ea este căsătorită în prezent cu Lee Meed, de 29 de ani.

Au nevoie de cineva care să se lase condus

Psihoterapeutul Ramona Covrig spune că la baza acestor alegeri în cuplu stau mai multe motivaţii. „Una din ele este aceea că ne simţim atraşi irezistibil şi complet atunci când întâlnim pe cineva care ne oferă prilejul de a ne împlini scopurile şi, mai ales, ne oferă posibilitatea de a ne manifesta ca personalitate", explică Romona Covrig.

Ea mai spune că daca vrem să conducem, avem nevoie de cineva care să se lase condus. „Există o potrivire a stilurilor de viaţă în orice relaţie şi nimeni nu stă într-o relaţie de cuplu dacă nu obţine ceva ce este conform cu aşteptările sau nevoile sale", spune psihoteraputul.

Mariah Carey contra Madonna

Una dintre „panterele" celebre este cântăreaţa americană Mariah Carey, care s-a căsătorit cu actualul ei soţ, Nick Cannon, acum 3 ani, pe când ea avea 38 de ani, şi el doar 27de ani. La rândul ei, Madonna (53 de ani) este una dintre cele mai cunoscute „pume", relaţiile ei cu bărbaţi mai tineri cu 20-30 de ani fiind de notorietate.

citeste totul despre: