Horoscop cromatic. Ce culori să porţi în septembrie pentru noroc şi abundenţă

Horoscop cromatic. Ce culori să porţi în septembrie pentru noroc şi abundenţă

Pe 7 septembrie, în prima lună a toamnei, avem o Lună nouă în zodia Fecioară, iar de pe 27 septembrie, planeta Mercur intră în retrogradare. Până la această dată, este bine să ne facem ordine în hârtii, proiecte, dar mai ales în minte. Luna nouă din semnul Fecioară ne îndeamnă să fim mai organizaţi, iar ca să reuşim, ne ajută şi cromatica, spune astrologul Alexandra Coman.

Cum să slăbeşti dacă ai peste 100 de kilograme. Medic: „Nu există dietă hipoglucidică ideală fără risc asociat. Nici măcar cea trendy keto”

Cum să slăbeşti dacă ai peste 100 de kilograme. Medic: „Nu există dietă hipoglucidică ideală fără risc asociat. Nici măcar cea trendy keto”

Probabil că nu este persoană care să nu fi ţinut, măcar o dată în viaţă, o dietă pentru slăbit. Unii au reuşit să elimine surplusul de kilograme şi să îşi continue viaţa într-un stil cât mai sănătos. Alţii, din contră, au slăbit pentru o perioadă, însă după aceea au revenit la greutatea de la care au pornit sau, mai rău, s-au îngrăşat mai mult. Cel mai greu este atunci când ajungi la 100 de kilograme şi încerci să slăbeşti, spun medicii.

Horoscop bilunar 3-16 septembrie: Trebuie să ne punem viaţa în ordine. Urmează o furtună cosmică!

Horoscop bilunar 3-16 septembrie: Trebuie să ne punem viaţa în ordine. Urmează o furtună cosmică!

Debutul lunii septembrie indică faptul că parcurgem zile guvernate de zodia Fecioară. Cu alte cuvinte, se reactivează puterea de muncă, de a face planuri. În acelaşi timp, este mai activă şi tendinţa de a critica, de a fi perfecţionist. Luna Nouă în zodia Fecioară, pe 6 septembrie, oferă energie necesară să revenim cu picioarele pe pământ din concedii. Este un moment bun să începem să lucrăm la ceva nou, să ne organizăm.

Stil de viaţă
Articol publicitar

Care este cea mai bună centrală pe peleţi din România

Care este cea mai bună centrală pe peleţi din România

Sistemul de încălzire se face responsabil de confortul tău zilnic în sezonul rece, iar alegerea lui poate fi foarte dificil de făcut, dată fiind importanţa imensă pe care o are. Cu toate acestea, îţi va fi imposibil să treci prin iarnă fără un sistem de încălzire, aşa că într-un final va trebui să îţi asumi o alegere anume.

Secretele regimului regal britanic de slăbit în două săptămâni

Secretele regimului regal britanic de slăbit în două săptămâni

Gabriela Peacock, nutriţionistul care l-a ajutat pe prinţul Hary să slăbească pentru nunta sa, spune că luna septembrie e ideală pentru refacerea organismului, detoxifiere şi pierdere în greutate după o vară plină de excese alimentare şi nopţi pierdute în vacanţe. Regimul regal pune bazele unei bune imunităţi, esenţiale iarna, când capacitatea de rezistenţă a organismului tinde să fie scăzută.

Stil de viaţă
Articol publicitar

Care sunt detergenţii potriviţi pentru maşina de spălat vase

Care sunt detergenţii potriviţi pentru maşina de spălat vase

Viaţa oamenilor este într-o perpetuă schimbare şi inovaţiile tehnologice din domeniul produselor electocasnice îi ajută să câştige timp liber şi să diminueze efortul şi cheltuielile. Bucătăria este din ce în ce mai accesorizată cu aparate electrice şi electronice, pe care este important să ştii cum trebuie să le foloseşti şi să le întreţii, în aşa fel încât să obţii randament maxim şi să aibă o perioadă de utilizare cât mai îndelungată.

Un cititor marcat de lehamite, după ce a trimis, timp de două luni de zile, autorităţilor competente, mesaje scrise, fotografii şi filmuleţe privind lucrări neterminate şi lăsate aşa, spre batjocorirea unor cetăţeni deloc vinovaţi de faptul că trăiesc într-un areal uitat de Dumnezeu, mi le-a semnalat şi mie, cu revoltă interioară şi fără a mai avea vreo speranţă că se rezolvă situaţia aberantă din colţul de ţară unde încă locuieşte. Mioritic? Nu.

acum 3 luni · comentarii (13)

Am pielea de pe mâini atât de crăpată că mă doare şi când nu mişc degetele. Mama e mult mai rău, dar nu se plânge ca mine. Nu avem niciun fel de cremă cu care să ne dăm, aşa că ea improvizează. Ia sticla cu ulei din frigiderul transformat în dulap şi toarnă puţin într-o cratiţă roşie. De când nu mai avem lumină, frigiderul a devenit o simplă cămară cu uşă de metal. Noroc că e iarnă şi nu avem nevoie de frigul din el.

acum 8 luni · comentarii (5)

Pentru că cineva de la care, chiar că nu mă aşteptam, mi-a spus citind un text de-al meu, că încă din titlu, O poveste cu scalari, am trimis-o la dicţionar, am zis că-i cazul să evit un asemenea precedent şi să explic că scalarii sînt nişte peşti de acvariu foarte faini şi extraplaţi, adică, scalar = peşte teleostean originar din America de Sud, cu corpul discoidal argintiu cu reflexe aurii şi brune, brăzdat de dungi transversale negre sau gri.

acum 9 luni · comentarii (4)

Am zis mereu că la serv petreci opt ore pe zi, total, grosso modo, o treime de viaţă. Că trebuie să fie fain şi să te simţi bine acolo. Da, nu-i înţeleg pe cei la care încăperea arată ca nefiind locuită. În sfîrşit. Şi mai zic ceva: că peştii de acvariu sînt cele mai potrivite animăluţe pentru leneşi. Lumina se stinge sau aprinde după cum reglezi temporizatorul, mîncarea pică de la hrănitorul automat, nu trebuie scoşi la plimbare ori făcut curat.

acum 9 luni · comentarii (9)

„Am să-ţi zic ceva, dar nu te îngrijora. Nu e nimic grav.” Şi picioarele ţi se transformă în gelatină, stomacul începe să se învârtă şi capul parcă vrea să-ţi plece de pe umeri. Te prinzi cu mâinile de pervazul geamului şi-l priveşti pe vecinul cu tricou roz, mulat peste burta umflată de bere, şi-ţi spui că atâta timp cât el continuă să repare Loganul, nici rău nu se poate întâmpla.

acum 1 an · comentarii (1)

Azi a împlinit 84 de ani, cel ce a fost, în ordine cronologică, al treilea ministru al apărării, în perioada postdecembristă. El a asigurat tranziţia de la perioada miniştrilor în uniforme militare, la aceea a purtătorilor de costume civile, în ani când  armata ţării parcurgea limpeziri cu finalităţi necunoscute, bătălia reală fiind la nivelul mentalităţilor, între conservatori şi promotorii unei respiraţii libere în arealul public.

acum 1 an · comentarii (0)
Postari Recente
Modifică Setările