Clujenii au luat cu asalt restaurantele

Clujenii au luat cu asalt restaurantele

Preturile piperate din statiunile montane, de pana la 100-150 de dolari cazarea si masa de revelion, i-au indepartat pe majoritatea clujenilor, desi nici in Baisoara sau Belis, statiuni dotate cu partii de schi, clientii nu au lipsit. Marea masa a clujenilor a preferat sa-si petreaca revelionul in marile restaurante din orase, in localurile gazduite de hoteluri si in baruri. Fata de anii precedenti, primariile nu au organizat spectacole sau focur

Prin intermediul parfumului, preţ de o clipă, poţi simţi raiul. Un om obişnuit poate simţi până la zece esenţe diferite să zicem, dar nu oricui îi este dat să facă diferenţa între 10.000. Trebuie să ai ceea ce se numeşte „nas“, ca să poţi crea un parfum, şi asta după ani de testat ingrediente, combinaţii şi cantităţi.

acum 3 luni · comentarii (0)

E o criză de identitate pretutindeni! E o criză de identitate în paturi, în cupluri, în business-uri, în branding, în muzica de la radio, în pozele de pe Facebook şi Instagram, în vitrinele magazinelor, în anunţul de angajare din vitrina frizeriei, în cuvintele Andreei, centralista Vodafone, în promisiunile blondei mişto pe care ai cunoscut-o aseară, în cea mai recentă carte a Mihaelei Rădulescu.

acum 5 luni · comentarii (10)

În ultima vreme m-am surprins într-o preocupare activă pentru perechea inimă-minte. Cumva, subiectul l-am abordat (deloc forţat) în diverse discuţii cu prieteni, l-am regăsit în filme şi, recent, în cartea lui Andrei Pleşu „Despre inimă şi alte eseuri“, pe care îmi propusesem să o citesc demult, dar a ajuns pe mâinile mele doar recent.

acum 5 luni · comentarii (3)