Orgii sexuale în aer liber, la cel mai mare festival pentru swingeri din Europa: cum şi-au făcut de cap cei 700 de participanţi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, 700 de participanţi veniţi din toată Europa la cea de-a patra ediţie a festivalului “Swingfields” , eveniment organizat într-o zonă rurală din Marea Britanie, au organizat o uriaşă orgie în aer liber, presărată cu acte sexuale în grup transformate în adevărate demonstraţii cu public, după cum s-a văzut din imaginile care au ajuns în presa britanică.

Chiar dacă organizatorii au anunţat că participanţii nu au voie să umble dezbrăcaţi oriunde au chef şi că sunt interzise actele sexuale în văzul tuturor, festivalul s-a dovedit o mare orgie sexuală, unde participanţii s-au lăsat duşi de val şi au făcut tot ce le-a trecut prin cap. 

Partidele de sex în grup s-au desfăşurat la lumina zilei, în timp ce alţi membri au preferat să se delecteze privind show-urile de pe margine. 

Deşi festivalul era anunţat ca un prilej de socializare pentru membrii comunităţilor de swingeri din Europa, o ocazie ca aceştia să se cunoască mai bine şi să asculte recitalurile cântăreţilor invitaţi, realitatea a arătat cu totul altceva. 

Publicaţia „The Sun” menţionează că dincolo de atmosfera generală de orgie sexuală, la marea petrecere în aer liber s-au vândut droguri şi orice urmă de decenţă a dispărut.

Printre atracţiile de la festival s-au numărat şi luptele între femei, organizate în piscine umplute cu noroi, dar şi un concurs în care a fost ales ”Cel mai frumos penis de la Swingfields 2016”. Nu au lipsit competiţiile de tricouri ude unde doamnele s-au întrecut în etalarea unor busturi cât mai generoase după ce au renunţat la haine (foto jos), spre entuziasmul asistenţei.

image

FOTO The Sun 

Un martor ocular, Bill, din Manchester, a povestit pentru publicaţia britanică „The Sun” că impresia generală era că te afli pe platoul de filmare al unui film porno. „Am intrat în cortul unui cuplu şi erau trupuri peste tot. Apoi am fost într-un alt cort, unde era amenajat un magazin cu jucării sexuale, de unde mi-am cumpărat o mulţime de accesorii erotice.” Printre cele mi apreciate momente s-au numărat cursele către obţinerea orgasmului, unde concurentele s-au masturbat pentru a câştiga marele premiu pus în joc: un vibrator.

image

Au fost organizate şi meciuri de fotbal în care mingea a fost lovită cu penisuri gonflabile uriaşe. FOTO The Sun 

Un bilet la festival pentru un cuplu a costat 180 de lire sterline, 150 de lire sterline a fost participarea pentru bărbaţii care au venit neînsoţiţi şi ceva mai puţin pentru femeile singure, 100 de lire sterline, pentru a încuraja participarea.

Festivalul s-a desfăşurat pe un teren de lângă liniştitul sat Trellech, din Monmouthshire, în Ţara Galilor. Organizatorii au păstrat secretul despre locaţie, anunţând exact unde se va desfăşura festivalul cu numai câteva zile înainte de începerea dezmăţului.

Mai multe imagini de la festival pot fi găsite AICI

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite