Obiceiuri de nuntă demodate la care mirii ar trebui să renunţe, dezvăluite de doi organizatori de evenimente

Obiceiuri de nuntă demodate la care mirii ar trebui să renunţe, dezvăluite
de doi organizatori de evenimente

3 greşeli pe care mirii le fac frecvent FOTO 123RF

Doi organizatori de nunţi au vorbit despre cele mai frecvente greşeli pe care le fac mirii. Fie că este vorba de tendinţe, mărturiile alese sau pericolele pe care le creează în mod inconştient, de multe ori aceştia îngreunează treaba profesioniştilor .

Ştiri pe aceeaşi temă

Tendinţele în privinţa nunţilor se schimbă extrem de repede. Cu doar câteva săptămâni înainte de eveniment, poţi constata că pe site-urile de specialitate şi în reviste apar alte aranjamente florale, teme ale nunţii sau idei de cake bar. Cuplurile care îşi planifică singure nunta se pot frusta chiar înainte de marele eveniment din această cauza. Aşa că ar trebui să lase totul pe mâna specialiştilor.

The Independent a cerut părerea a doi planificatori de nunţi, aceştia dezvăluind 3 obiceiuri demodate la care ar trebui să renunţe:

Tendinţe rustice

„Ne place să îi ajutăm să îşi stabilească propriul stil şi nu să reproducă ceea ce au vazut pe Pinterest“, a spus Katie Hallam, co-fondator al firmei de organizare „Lily and Sage“ , pentru The Independent .

„Suntem la capătul răbdării când vedem mărturiile formate dintr-un borcănel de gem cu tema nunţii - stil rustic. A fost folosită această idee de atâtea ori până acum şi, deşi a fost de efect acum câţiva ani, nu mai este deloc originală“, a explicat Katie.

„Când văd încă un aranjament de masă realizat din pânză de sac sau ceva asemănător, îmi vine să ţip. Nu ne place să repetăm tendinţele, pentru că nu vrem ca oamenii să se uite înapoi la fotografiile de nunţi din anii următori şi să creadă că au făcut parte dintr-o criză de idei“, a continuat aceasta.

Artificii

O tendinţă extrem de folosită în acest moment este ca mireasa şi mirele să-şi facă ieşirea la miezul nopţii pe un fundal de artificii. „Toţi încearcă să surprindă acest moment pe Instagram şi pot fi create situaţii destul de periculoase. Vara trecuta, ofiţerul nostru tehnic s-a căsătorit, iar rochia soţiei sale a luat în mod accidental foc de la scântei“, a povestit Robin Weil, directorul executiv al weddingplanner.co.uk

Dansul mirilor

„Vrei ca acest moment să fie extrem de simplu. Te îngrozeşte gândul că ar putea merge rău ceva. Dezaprob categoric intrările siropoase ale mirilor“, spune Robin. „Petrecerile de nuntă încep întotdeauna cu un dans ce are o coregrafie oribilă, care dă evenimentului o notă terbilă“, a povestit acesta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: