O văduvă împietrită de durere a găsit o modalitate de a-şi „purta” soţul răpus de cancer alături pentru totdeauna FOTO VIDEO

O văduvă împietrită de durere a găsit o modalitate de a-şi „purta” soţul răpus de cancer alături pentru totdeauna FOTO VIDEO

Gina a găsit însă modalitate de a-i păstra vie prezenţa regretatului său soţ: femeia a realizat, la comandă, un inel din aur alb, decorat cu o piatră albastră realizată din cenuşa bărbatului.  FOTO The Sun

O tânără văduvă distrusă de suferinţă, care şi-a pierdut soţul în vârstă de numai 33 de ani din cauza cancerului intestinal, a găsit o metodă să îl „poarte” cu ea pentru totdeuna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gina Shergold, din Bournemouth, Dorset, Marea Britanie, are 25 de ani şi estte văduvă. Soţul ei, Steve, a murit răpus de cancer intestinal la 33 de ani, lăsând în urmă o mare de durere, o soţie, şi o fiică de numai 18 luni. Gina a găsit însă modalitate de a-i păstra vie prezenţa regretatului său soţ: femeia a realizat, la comandă, un inel din aur alb, decorat cu o piatră albastră realizată din cenuşa bărbatului. Decorat cu inscripţia „Te iubesc, Superman”, inelul îi este destinat micuţei Esmée, care îl va primi de la mama sa când va creşte suficient de mare. 
 
„De când am aflat că Steve nu va mai rămâne foarte mult timp alături de noi, eu şi Steve am decis că ne dorim să alegem împreună o bijuterie pentru Esmée, dar pe măsură ce sănătatea lui s-a deteriorat, nu am mai vorbit despre asta. După ce a murit, am văzut o reclamă la o companie de bijuterii. Nu auzisem de ei până atunci, dar mi-au plăcut mult inelele cu piatră albastră făcute de ei. M-am gândit că Esmée l-ar putea purta în ziua nunţii ei, astfel încât o parte din Steve să o însoţească”, a declarat văduva îndurerată.
 
FOTO Daily Mail
 
 
FOTO Daily Mail

   

Înainte să fie diagnosticat cu cancer, Steve era sănătos. În 2012 însă, după ce a observat că, în timp ce a mers la toaletă, a pierdut sânge, a mers de urgenţă la spital. După o serie de teste, zece zile mai târziu a aflat că, la numai 30 de ani, suferă de cancer intestinal. În acelaşi an a suferit o operaţie şi a început şedinţele de chimoterapie. În 2013, când a încheiat tratamentul, medicii au descoperit că, din nefericire, cancerul s-a răspândit la plămânul stâng. După o altă operaţie, Steve a primit vestea că este vindecat. 
 

FOTO Daily Mail
 
Nerăbdători să îşi înceapă viaţa, Gina şi Steve s-au căsătorit în septembrie 2013 şi au primit chiar şi binecuvântarea medicilor pentru a concepe un copil. În ianuarie 2014, cei doi tineri au aflat că vor fi părinţi. Fericirea lor nu a ţinut însă mult, pentru că nouă zile mai târziu, Steve a aflat că este din nou bolnav: cancerul revenise. În ciua eforturilor doctorilor, în septembrie 2015 Steve a aflat că nu se mai poate face nimic pentru vindecarea lui. Două luni mai târziu, bărbatul a murit. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările