O tânără şi-a pierdut viaţa chiar de ziua ei în timp ce soţul îi făcea o poză

O tânără şi-a pierdut viaţa chiar de ziua ei în timp ce soţul îi făcea o poză

Andrew şi Jolandi le Roux FOTO Facebook

Jolandi le Roux şi-a pierdut viaţa chiar de ziua ei de naştere, când împlinea 31 de ani, sub ochii soţului ei, Andrew (33 de ani), care o fotografia pentru a păstra în amintire momentul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jolandi le Roux se afla împreună cu soţul ei pe stâncile din Cape Town pentru a celebra împlinirea vârstei de 31 de ani în cadrul unui picnic în doi, potrivit publicaţiei The Sun
 
Cu această ocazie, femeia a dorit să imortalizeze momentul şi să realizeze o fotografie în care să dea impresia că sare peste soare. Din păcate, în timpul săriturii, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la 152 de metri.
 
Soţul ei, şocat şi panicat, a găsit o cale de a coborî 100 de metri în încercarea de a-şi salva soţia. Salvatorii spun că bărbatul, sportiv de performanţă, a reuşit să ajungă la aproximativ nouă metri de locul unde rămăsese blocat într-un copac corpul lui Jolandi. Stâncile au reprezentat o piedică pentru el, iar salvatorii au reuşit să ajungă la ea după trei ore, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Primul salvator care a ajuns la locul tragediei, paramedicul Henry Barlow, în vârstă de 47 de ani, mărturiseşte că a fost şocat să-l găsească pe Andrew agăţându-se de stânci în timp ce încerca cu disperare să-şi atingă soţia. El a spus: „El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a putut. A fost inimaginabil, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe“.
 
Cuplul se pare că a ignorat avertismentele care erau expuse în zona respectivă şi care interziceau traversarea barierei de protecţie şi a balustradelor metalice, menite să menţină vizitatorii departe de zona de roci desprinse şi pietriş alunecos. Un semn de acolo avertizează: „Atenţie, vânturi puternice şi stânci abrupte. Rămâneţi în permanenţă în spatele gardului“.
 
Andrew şi Jolandi s-au căsătorit pe plajă, în septembrie anul trecut, în apropiere de locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: