O tânără, scoasă dintr-o saună pentru că avea un costum de baie „prea sexy“ FOTO

O tânără, scoasă dintr-o saună pentru că avea un costum de baie „prea sexy“ FOTO

Tânăra a fost rugată să se acopere cu un prosop

Angajaţii unui centru de agrement i-au cerut unei tinere în vârstă de 23 de ani să îşi acopere corpul cu un prosop în saună deoarece mai multe mămici au făcut reclamaţie că este „prea sexy“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carer Nicole Bernardocchi a fost şocată când un manager de la piscina locală a chemat-o afară din saună din cauza modului în care era îmbrăcată, scrie The Sun.
 
Tânăra de 23 de ani, din Harefield, nordul Londrei, purta un costum de baie întreg negru când a fost rugată să iasă pe motiv că mai multe mămici geloase au acuzat-o că este prea sexy.

„Am observat câteva priviri amuzante de la mămicile din vestiare înainte de a merge la saună, dar nu mi s-a părut nimic grav. Recepţionerul a fost drăguţ şi ne-a lăsat să plătim mai puţin decât de obicei, pentru că aveau loc lecţii de înot pentru copii“, a declarat tânăra. 
  
Carer Nicole Bernardocchi are 23 de ani FOTO Dan Charity/The Sun
 
„Am fost şocată când mi-a spus că unele dintre mămici s-au plâns că îmbrăcămintea mea nu era potrivită şi că trebuie să mă acopăr cu un prosop. A fost jenant să fiu scoasă de manager atunci când erau şi alte persoane în saună“, a mai spus ea.

„M-am simţit jenată de toate. Nu mă voi mai întoarce acolo. Cred că este discriminare, nu se vedea nimic şi dacă aş fi fost mai mare, atunci nu cred că s-ar fi plâns. Logodnicul meu mi-a spus că e o formă de discriminare şi nu este în regulă“, a povestit tânăra.

În timp ce reprezentanţii centrului de agrement au refuzat să comenteze incidentul, Nicole a adăugat nervoasă: „Un costum de înot, la fel ca o pereche de blugi, îţi urmăreşte curbele. Doar pentru că am un corp sexy nu înseamnă că sunt îmbrăcată inadecvat pentru piscină. Nu-mi arătam sânii, iar costumul este din material dublu, aşa că nu puteţi vedea nimic chiar dacă se udă“.
 
Carer Nicole Bernardocchi a fost acuzată că este prea sexy FOTO Dan Charity/The Sun

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: