O tânără a fost arestată la patru luni după ce s-a căsătorit cu un milionar de 77 de ani: câţi bani ar fi încercat să fure din contul soţului ei

O tânără a fost arestată la patru luni după ce s-a căsătorit cu un milionar de 77 de ani: câţi bani ar fi încercat să fure din contul soţului ei

O tânără a fost arestată după ce a încercat să încaseze din contul soţului de 77 de ani, Richard Rappaport, 1 milion de dolari FOTO Mediafax

Lin Helena Halfon, o tânără în vârstă de 26 de ani proaspăt căsătorită a fost arestată după ce a încercat să fure o sumă mare de bani din contul soţului său, omul de afaceri Richard Rappaport (77 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Lin Helena Halfon a încercat să încaseze aproape 1 milion de dolari din contul soţului ei de 77 de ani, omul de afaceri Richard Rappaport. 
 
Tânăra în vârstă de 26 de ani, căsătorită de doar patru luni cu omul de afaceri, a fost arestată pe Aeroportul Internaţional Tampa, Florida, sub acuzaţia că a încercat în repetate rânduri să încaseze suma de un milion de dolari din respectivul cont, scrie Daily Mail
 
Pe 7 noiembrie, Halfron a intrat într-o sucursală din Amscot şi a încercat să încaseze un cec de 1 milion de dolari. Femeia le-a spus reprezentanţilor băncii că doreşte banii pentru a-i cumpăra un iaht soţului. 

După ce angajaţii băncii au refuzat să elibereze suma, femeia a încercat să încaseze trei cecuri separate de 333.333 de dolari. Aceştia au refuzat-o din nou şi au contactat poliţia.
 
Halfon a declarat că a trimis cecurile către sora ei din Israel, după o ceartă cu soţul ei. Cu toate acestea, în mod bizar, două dintre cecuri au fost încasate de un bărbat la o bancă din New Jersey, în mai puţin de o săptămână după incident. Anchetatorii au obţinut un mandat prin care au ordonat îngheţarea celui de-al treilea cec, notează Mediafax.
 
Soţul lui Halfon, Richard Rappaport, a fost înştiinţat de anchetatori de situaţie, acesta răspunzându-le că doreşte să-i acorde soţiei sale prezumţia de nevinovăţie. A adăugat că nu e de acord cu deportarea acesteia în Israel, ţara ei natală.
 
Cu toate acestea, bărbatul a declarat că nu a semnat cecurile respective şi că a fost înşelat de soţie.
Halfon şi Rappaport s-au căsătorit în luna august la Sarasota, deşi rămâne neclar cum s-au cunoscut. Fiica omului de afaceri, Dayna Titus, a declarat că membrii familiei nu au fost anunţaţi de intenţiile conjugale ale celor doi, iar apropiaţii lui Rappaport îl îndemnaseră să nu îi dea bani soţiei, întrucât aceasta nu lucrează, iar bărbatul îi plăteşte toate cheltuielile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: