O tânără de 32 de ani a devenit antrenoare sexuală după ce a rămas fără job din cauza pandemiei

O tânără de 32 de ani a devenit antrenoare sexuală după ce a rămas fără job din cauza pandemiei

Molly Spock

O tânără mamă de 32 de ani a vorbit despre cum a devenit antrenor sexual după ce şi-a pierdut slujba din cauza pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Molly Spock, din Los Angeles, povesteşte că încă din copilărie ura senzaţia hainelor pe piele, preferând să stea goală atunci când era acasă.

Acum, Molly, care lucrează şi ca instructor de yoga, a început să include în sedinţele sale şi antrenamentul sexual, scrie Yahoo News.

Femeia spune că „iubeşte să vorbească despre sex” şi îşi propune să-i ajute pe alţii să-şi găsească „puterea sexuală” şi „să dezlănţuie vindecarea pe care o implică intimitatea”.

Tânăra de 32 de ani a devenit adepta nudismului în 2009, când a vizitat o staţiune de nudişti din Palm Springs, California, petrecându-şi zilele jucând tenis şi mâncând goală. Tânăra ăşi aminteşte că se simţea „sexy” şi „puternică”.

„Când sunt dezbrăcată mă simt în elementul meu, sunt autentică.  Mă simt sexy şi încrezătoare, ceea ce cred că provine din faptul că nu există nimic de ascuns ", a spus Molly.

Femeia povesteşte că fiica sa, Joey, în vârstă de trei ani, s-a dovedit a fi opusul ei până acum, arătându-se încântată de purtatul hainelor.

Molly a început jobul de antrenor sexual în acest an şi a început să ofere şi „servicii profesionale de mângâiere”, care implică îmbrăţisări şi alte atingeri non-erotice. Ea crede că există multe calităţi vindecătoare într-o simplă îmbrăţişare care ne poate elibera de stres.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările