O româncă de 18 ani a ajuns în atenţia presei străine după ce a anunţat că îşi vinde virginitatea pentru a-şi ajuta părinţii: ce spun rudele fetei VIDEO

O româncă de 18 ani a ajuns în atenţia presei străine după ce a anunţat că îşi vinde virginitatea pentru a-şi ajuta părinţii: ce spun rudele fetei VIDEO

Alexandra Kefren speră să obţină pe virginitatea ei peste un milion de euro FOTO captură ecran

Alexandra Kefren, o tânără din Bucureşti, în vârstă de 18 ani, şi-a şocat familia după ce a anunţat în presa din Marea Britanie că îşi vinde virginitatea pentru a-şi ajuta părinţii cu bani şi pentru a-şi permite să studieze la Oxford.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă anunţului frapant, Alexandra a fost invitată în cadrul emisiunii „This Morning“, de la postul de televiziune britanic ITV, unde a spus că este dispusă să petreacă o noapte alături de bărbatul care îi va oferi cel puţin un milion de euro, ofertele pe care le-a primit fiind însă chiar mai mari.

Alexandra susţine că îşi vinde virginitatea din disperare 

Tânăra susţine că recurge la acest gest pentru a plăti ipoteca părinţilor, care riscă să fie evacuaţi din apartament anul viitor, dar şi pentru că are nevoie de bani să studieze marketing şi business la Oxford.
 
„Multe fete îşi pierd virginitatea şi după aceea, poate după mai mulţi ani, se despart de acel bărbat, aşa că nu se merită. Trăiesc într-o ţară foarte săracă şi trebuie să-mi ajut părinţii şi să le cumpăr o casă“, a declarat fata în emisiunea de la ITV.
 
Invitată în emisiune, Alexandra a declarat că părinţii săi nu au fost informaţi în legătură cu planurile sale şi că este conştientă că nu ar fi de acord cu ceea ce vrea să facă. 
 
„Le-am spus că vin (în Anglia) pentru o prezentare de modă. Părinţii mei nu ştiu şi dacă vor afla, cel puţin le voi oferi ce au nevoie. Dacă nu află, nu le voi spune niciodată“, a spus tânăra.
 
 

Părinţii câştigă în jur de 1000 de euro pe lună: „Sunt pur şi simplu dezgustaţi şi nu înţeleg de ce face aşa ceva“

Cu toate acestea, era greu ca părinţii Alexandrei să nu afle ce are de gând fiica lor, având în vedere că ştirea a făcut înconjurul lumii, iar terbila veste le-a dat-o chiar unchiul tinerei, Radu Răducu.
 
Contactat de Daily Mail, Radu Răducu a spus că mama fetei, Elena, a izbucnit în lacrimi şi i-a cerut să se răzgândească.
 
„Părinţii sunt pur şi simplu dezgustaţi şi nu înţeleg de ce face aşa ceva. Au implorat-o să nu meargă până la capăt, dar ea le-a spus că are 18 ani şi face ce vrea cu corpul ei. Au ameninţat-o şi i-au zis că nu o vor mai privi ca pe fiica lor. Este o situaţie teribilă. Am încercat să îi împac, dar ambele parţi sunt furioase. Să fim serioşi! Ceea ce face acum este un fel de prostituţie. O fi vorba doar de o noapte, dar tot te vinzi“, a declarat Radu, care a precizat că nepoata sa este însă o fată bună, care nu le-a făcut probleme părinţilor şi a avut mereu rezultate bune la şcoală. Unchiul fetei a mai spus că nu ştia că fratele său şi familia lui ar urma să fie evacuaţi.
 
Tatal Alexandrei, Toni, lucreaza ca jandarm, iar mama ei, Elena, ca farmacistă. Cei doi câştigă împreună 1000 de euro pe lună şi alte surse din familie susţin că nu au probleme cu banii. 
 

A primit oferte de 2 milioane de euro: „Nu mă interesează să merg pe drumul prostituţiei, sunt foarte inteligentă şi foarte cuminte“

Daily Mail scrie că Alexandra îşi va scoate la licitaţie virginitatea prin intermediul unei agenţii de escorte, care va primi 20% din suma obţinută, iar cel care va oferi cel mai mult va fi alesul. Licitaţia porneşte de la un milion de euro, însă tânăra spune că a primit şi oferte de două ori mai mari.
 
„Aveam foarte multe oferte de până la 2 milioane de euro, căutăm şi oferte mult mai mari şi o să alegem un bărbat care să fie gentleman, nu o sa alegem pe oricine doar pentru o sumă de bani. Nu o să merg la întâlnire cu un bărbat care să arată bine, căruia să-i lipsească repectul. O să mergem la hotel în Germania, o să luăm cina şi apoi, probabil seara, o să se întâmple. Sunt foarte curioasă de ce înseamnă acest lucru şi cum este să faci dragoste. Până la urmă, sunt neexperimentată, nu ştiu ce înseamnă“, a declarat Alexandra pentru Ştirile Pro TV.
 
„Nu mă interesează să merg pe drumul prostituţiei, sunt foarte inteligentă, foarte cuminte. Credem că maxim în februarie o să se întâmple totul. Este o afacere, fără implicare emoţională. Am văzut o oportunitate şi am profitat de ea“, a mai spus tânăra.
 
Alexandra le-a ascuns părinţilor planurile sale, aceştia neştiind că tânăra va apărea în cadrul unei emisiuni britanice pentru a-şi scoate virginitatea la vânzare

Nu s-a gândit la bolile cu transmitere sexuală pe care le poate contacta

Alexandra le-a spus prezentatorilor din emisiunea „This Morning“ că a fost supusă controalelor medicale pentru a dovedi că este virgină şi urmează să facă altele în urma actului sexual, însă fiind întrebată dacă îl va supune testelor şi pe ales, Alexandra a întrebat mirată: „De ce să-l testez?“ şi a recunoscut că nu s-a gândit la starea de sănătate a celui cu care îşi va petrece noaptea şi la riscurile la care se supune.
 
Intrigat de inconştienţa fetei, prezentatorul i-a replicat: „Trebuie să-ţi spun că sunt tată şi trebuie să te întreb acum: Nu eşti în toate minţile? Nu te-ai gândit la aspectele care ţin de sănătate şi de siguranţă. Ce este în capul tău?“
 
Alexandra Kefren spune că i-a venit această idee de a-şi vinde virginitatea încă de la vârsta de 15 ani, fiind inspirată de filmul „Propunere indecentă“, cu Demi Moore şi Robert Redford în rolurile principale.

Alexandra îşi pune pe Instagram poze provocatoare cu ea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: