O metodă de detoxifiere a adus-o în pragul morţii: cum a încercat o femeie de 39 de ani să-şi cureţe colonul

O metodă de detoxifiere a adus-o în pragul morţii: cum a încercat o femeie de 39 de ani să-şi cureţe colonul

Sos de soia

O femeie a rămas cu probleme neurologice după ce a încercat să-şi cureţe corpul de toxine cu ajutorul sosului de soia. Aceasta aflase de metodă de pe internet.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 39 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă după ce a încercat o „curăţare a colonului“ cu sos de soia - o metodă despre care aflase de pe internet, care constă în consumul unui litru de sos de soia în două ore, scrie foxnews.com

Starea femeii era deja degradată după ce slăbise 10 kilograme în 3 săptămâni, iar de şase luni ţinea o dietă care consta în consumul exclusiv de pâine albă şi peşte la conservă.

Femeia era convinsă de faptul că guvernul o otrăvise şi trebuie să îşi cureţe corpul de toxine.

După ce a băut sosul de soia cu un conţinut foarte ridicat de sare, a simţit că inima îi bate mai repede. A rezistat nevoii de a bea apă, dar la scurt timp a început să aibă halucinaţii şi s-a prăbuşit.  

Femeia a fost transportată de urgentă la spital, pe drum intrând în stop cardiac. Sarea a provocat o puternică dehidratare a organismului, provocând leziuni cerebrale permanente.

Patru zile mai târziu, femeia a deschis ochii. Deocamdată aceasta nu se poate mişca, nu mănâncă şi nu vorbeşte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările