O lebădă a murit de tristeţe după ce un grup de adolescenţi i-a zdrobit ouăle din cuib

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO DailyMail.com
FOTO DailyMail.com

O lebădă a fost găsită moartă lângă cuibul distrus, după ce câţiva adolescenţi i-au zdrobit cu cărămizi oulăle şi i-au ucis puii nenăscuţi. Pasărea ar fi murit de tristeţe. Zile la rând, nu s-ar fi despărţit de ceea ce a rămas din cele şase ouă pe care le clocea.

Potrivit activiştilor care monitorizau păsările, lebăda nu s-ar fi despărţit zile în şir de cuib şi şi-a plâns singură durerea.Acolo a fost găsită fără viaţă, iar specialiştii spun că pasărea a murit de tristeţe. 

Potrivit Daily Mail, martorii spun că mai mulţi adolescenţi au fost văzuţi aruncând cu pietre în cuib, spărgând ouăle, notează Daily Mail.

Scenele s-au petrecut luna trecută, în Manchester, iar imaginile triste au devenit rapid virale pe internet.

Mama lebădă a fost găsită moartă la începutul acestei săptămâni, nu la mult timp după ce tatăl lebădă a dispărut, mai scrie sursa citată.

Potrivit activiştilor de mediu care monitorizau cuibul păsării, un singur ou a rămas intact, din cele şase pe care le clocea.

Au existat numeroase cazuri în care lebede au murit după ce şi-au pierdut partenerii, în condiţiile în care păsările din această specie se împerechează pe viaţă.

Durata de viaţă a lebedelor este între 20-30 de ani.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite