O tânără jurnalistă care milita pentru campaniile antivaccinare a murit. Tânăra suferea de gripa H1N1 şi meningită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bre Payton
Bre Payton

O jurnalistă de 26 de ani din SUA a murit, medicii stabilind că suferea de gripa H1N1 şi meningită. Bre Payton condamnase explicit campaniile de vaccinare, numindu-le „vaccinuri ale diavolului“.

Bre Payton (26 de ani), jurnalist al publicaţiei The Federalist din Statele Unite, cunoscută pentru campaniile sale anti-vaccin, a murit săptămâna trecută. Testele medicale au scos la iveală că suferea de gripa H1N1 şi meningită, scrie usatoday.com.

Decesul lui Payton, care colabora cu Fox News şi One America News Network, a fost confirmat de revista la care lucra, The Federalist, care a citat drept surse membri ai familiei sale.

Publicaţia a confirmat moartea lui Payton vineri, anunţând că tânăra a murit în San Diego, California. Boala de care suferea Payton a fost făcută publică vineri dimineaţă, după ce politicianul Morgan Murtaugh a declarat că Payton a fost găsită inconştientă, de un prieten.

Jurnalista condamnase explicit campaniile de vaccinare, considerându-le pe contul său de Twitter, drept „vaccinuri ale diavolului“.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite