VIDEO O bloggeriţă din China care s-a filmat mâncând un liliac a stârnit indignare, în contextul virusului ucigaş

VIDEO O bloggeriţă din China care s-a filmat mâncând un liliac a stârnit indignare, în contextul virusului ucigaş

Wang Mengyun realizează o emisiune despre călătorii

O vedetă de social media din China a fost nevoită să îşi ceară scuze după ce s-a filmat mâncând un liliac gătit, în condiţiile în care noul coronavirus a fost asociat cu consumul cărnii acestei specii, potrivit rt.com.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea datează din 2016 , dar a fost redistribuită masiv zilele acestea pe reţelele sociale, în contextul răspândirii coronavirusului. În imagini, bloggeriţa Wang Mengyun, care este şi gazda unei emisiuni despre călătorii, e încântată gustativ de un liliac gătit în Palau, un arhipelag din vestul Oceanului Pacific. Ea zâmbeşte la camera de filmat, prezintă preparatul din farfurie, după care îl înmoaie într-un sos şi muşcă o bucată din el.

"Liliacul are gust proaspăt, ca al cărnii de pui", spune tânăra. Filmuleţul a devenit viral pe reţelele de socializare din China şi a stârnit indignare.

Influenceriţa şi-a cerut scuze pentru ignoranţa de care a dat dovadă şi a explicat că, prin emisiunea ei, a încercat să ofere informaţii despre viaţa localnicilor.

"Nu ştiam că liliacul este rezervor primar de virusuri. Nu am verificat informaţiile şi nu am explicat latura periculoasă", a spus ea. Femeia a promis că nu va mai mânca animale sălbatice niciodată.

Ulterior, înregistrarea video a fost ştearsă de pe blogul ei, notează Mediafax.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: