O fotografie în care un bărbat ţine în braţe copilul unei străine a devenit virală. Povestea emoţionantă din spatele ei: „Încă există bunătate în lume“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Un bărbat din Alabama, SUA, a înduioşat internetul prin gestul său. El s-a oferit să ţină în braţe copilul de câteva luni al unei străine, în timp ce femeia completa un formular, în sala de aşteptare a unui cabinet medical.

Natasha Crittenden Wilson a surprins un moment înduioşător în sala de aşteptare a unui cabinet medical. Un bărbat s-a oferit să ţină în braţe copilul de câteva luni al unei paciente de culoare, pentru ca aceasta să poată completa un formular medical. 

Fotografia, postată pe Facebook, a devenit imediat virală, datorită mesajului emoţionant. „Inima mea s-a topit! Rasismul este încă prezent în societatea noastră, dar acest om mi-a oferit speranţă şi o amintire frumoasă pe care nu o voi uita niciodată! Dacă îl cunoaşteţi, să-i spuneţi ce om minunat este“, a scris femeia pe Facebook, potrivit huffpost.com.  

Aşadar, potrivit postării femeii, bărbatul a întrebat-o pe mama copilului, care se afla în sala de aşteptare, dacă ar vrea să ţină el copilul în braţe în timp ce ea completează documentele necesare. Femeia a zâmbit şi i-a spus că „ar fi minunat“. 

„Mă aflam în sala de aşteptare a cabinetului medical când această femeie a apărut cu copilul în braţe, care dormea. Ei (n.r. personalul medical) i-au dat formularele pe care trebuia să le completeze, iar femeia stătea acolo neştiind cum să facă asta, având şi copilul care dormea în braţele ei. Apoi, acest bărbat, de vizavi, a întrebat-o dacă nu cumva ar vrea să ţină el copilul în braţe, până completează hârtiile! Femeia a zâmbit şi i-a răspuns că asta ar fi minunat. Acest bărbat l-a ţinut în braţe şi a avut grijă de el ca şi cum ar fi fost propriul lui copil“, a fost mesajul femeii. 

Postarea a ajuns virală, iar mesajele de felicitare pentru bărbat nu au întârziat să apară. „Încă există speranţă pentru umanitate“, a fost unul dintre mesaje. 

„Avem nevoie de mai multe astfel de poveşti frumoase“, a comentat o altă persoană. 

„Este minunat să citeşti o astfel de poveste, după toată ura revărsată până acum“, a scris o altă persoană. 

„Încă există bunătate în lume“, a fost un alt mesaj. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite