O femeie şi-a regăsit fiul după 15 ani, cu ajutorul unei fotografii publicate pe Facebook

O femeie şi-a regăsit fiul după 15 ani, cu ajutorul unei fotografii publicate pe Facebook

Hope nu-şi mai văzuse fiul de peste 15 ani/FOTO thegrio.com

Hope Holland îşi văzuse fiul pentru ultima dată când acesta avea doar trei ani. Băiatul a fost răpit de tatăl său, care a plecat cu el în Mexic, distrugându-i astfel femeii orice speranţa că îl va mai revedea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu un an, Jonathan, băiatul răpit de tatăl său, a decis să-şi caute mama, despre care nu ştia absolut nimic, dar şi fratele. Astfel, el a pus pe Facebook o poză din copilăria lui, în care apare alături de fratele său, în speranţa că va primi informaţii de la cineva care îl cunoaşte pe acesta, scrie Time.

Din întâmplare, Hope a văzut pe Facebook poza şi şi-a dat imediat seama că erau copiii ei: doi băieţei care făceau baie împreună. Chiar ea făcuse acea fotografie, cu 15 ani în urmă. I-a scris imediat pe Facebook lui Jonathan şi trei zile mai târziu, au vorbit pentru prima dată la telefon.

La scurt timp, cei doi au reuşit să se reîntâlnească, iar Jonathan, care are acum 18 ani, a stat două luni la mama lui, în California. După ce va termina liceul, în Mexic, el vrea să se întoarcă la ea şi să rămână împreună.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările