O femeie din Norvegia s-a căsătorit cu iubitul său din Suedia la graniţa dintre cele 2 ţări din cauza restricţiilor anti-COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuplul a declarat pentru BBC că nu mai pot aştepta să fie ridicate restricţiile
Cuplul a declarat pentru BBC că nu mai pot aştepta să fie ridicate restricţiile

Pentru că nu mai voiau să aştepte ridicarea restricţiilor, Camilla Oyjord, din Norvegia, şi Alexander Clern, din Suedia, s-au căsătorit într-o ceremonie organizată la graniţă, fiecare aflându-se în ţara sa de baştină.

O femeie din Norvegia s-a căsătorit cu iubitul ei suedez, ceremonia desfăşurându-se la graniţa dintre ţările lor. Oaspeţii au stat fiecare de partea granite ţării în care locuiesc, în conformitate cu restricţiile Covid-19.

Cuplul a declarat pentru BBC că nu mai putea aştepta să fie ridicate restricţiile. „Nu am vrut să schimbăm data, tot ce ne-am dorit a fost să ne căsătorim!“, au spus ei.

Pentru că Suedia a adoptat o abordare mult mai relaxată a restricţiilor Covid, ţările vecine precum Norvegia nu au inclus-o în lista destinaţiilor din care oamenii pot călători.

image

Aşadar, ceea ce a făcut cuplul a fost să-şi facă jurămintele în mijlocul unei păduri din regiunea sud-estică a Holebekk, Norvegia, chiar lângă graniţa suedeză.

Mireasa, Camilla Oyjord, a spus că a sugerat ideea ca o glumă, la care prietenii şi familiile au răspuns cu entuziasm.

image

„Am vrut să devenim soţ şi soţie! Dragostea cucereşte pe toate!“, a spus tânăra.

Pe lângă invitaţi, alături de miri a fost şi un echipaj de poliţişti care s-a asigurat că nimeni nu trece de panglica alba ce marca graniţa.

„Poliţiştii au întrebat politicos dacă se pot alătura şi urmări. Am accepat“, au povestit cei doi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite