O femeie din Emiratele Arabe vrea să divorţeze pentru că are un soţ „prea bun, care nu se enervează niciodată şi o ajută la treburile casnice“. Reacţia bărbatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi pare greu de crezut, o femeie din Emiratele Arabe Unite vrea să divorţeze motivând că a îndurat „un an de coşmar“ alături de un bărbat prea... docil, care nu se supără niciodată, o ajută la treburile casnice şi o îngroapă în cadouri. „Mă simt sufocată de iubirea lui extremă“, i-a spus femeia judecătorului.

La un an de la căsătorie, o femeie a depus actele de divorţ la un tribunal din Fujairah, Emiratele Arabe Unite, plângându-se că nu mai suportă dragostea şi afecţiunea soţului, relatează presa locală, citată de metro.co.uk

Bărbatul a mers până într-acolo încât a urmat o dietă strictă şi şi-a rupt piciorul la sala de sport, după ce femeia i-a spus că s-a cam îngrăşat. Mai mult, el o ajută la treburile casnice, găteşte şi îi cumpără nenumărate cadouri, însă, surprinzător, femeia se simte agasată de aceste lucruri. 

Ea a mai spus că viaţa lor de cuplu este un „iad“, deoarece niciodată nu au un conflict.

„Tânjesc după o dispută, dar este imposibil cu soţul meu extrem de romantic, care trece cu vederea orice lucru greşit pe care îl fac şi zilnic îmi oferă cadouri. Ba chiar mă ajută la curăţenie, deşi eu nu-i cer să o facă. Eu am nevoie şi de discuţii în contradictoriu, nu de o viaţă plictisitoare alături de un bărbat obedient. Mă simt sufocată de iubirea şi afecţiunea lui“, se arată în documentele depuse de femeie în instanţă.

Nici măcar faptul că partenera sa a cerut divorţul nu l-a enervat suficient de mult pe bărbat, care doar l-a rugat pe judecător să respingă cererea. 

„Nu mi se pare corect ca un mariaj să fie judecat după primul an, toată lumea învaţă din propriile greşeli. Întotdeauna mi-am dorit să fiu un soţ bun, drăguţ şi atent“, a spus bărbatul. 

Tribunalul a cerut amânarea procesului pentru a oferi şansa cuplului de a-şi rezolva problemele. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite