O femeie a aruncat o tonă de ceapă în faţa casei fostului iubit. „Eu am plâns trei zile, acum e rândul tău”

O femeie a aruncat o tonă de ceapă în faţa casei fostului iubit. „Eu am plâns trei zile, acum e rândul tău”

Ceapa, armă în războiul dintre doi foşti iubiţi

O femeie din China, părăsită de iubitul ei cu câteva zile înainte de Ziua Îndrăgostiţilor locală, a decis să se răzbune aruncând o tonă de ceapă în faţa locuinţei acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia din provincia Shandong (est) a cumpărat online ceapa, cunoscută pentru efectul iritant, şi a livrat-o fostului ei iubit pentru a-l „face să plângă”', relatează AFP, citată de Agerpres.
 
Ea a cerut personalului care a efectuat livrarea să lase ceapa în faţa uşii apartamentului lui şi să plece discret, fără să acţioneze soneria.
 
„Eu am plâns trei zile, acum e rândul tău!”, a scris ea într-o notă care a însoţit încărcătura surpriză.
 
Femeia a declarat pentru Shandong Net că relaţia lor a durat un an. Iubitul ei a decis apoi să se despartă „în mod unilateral”.
 
„Mi-a făcut mult rău, dar a refuzat să plângă”, a explicat ea.
 
Aşa că a decis să-i trimită un cadou care l-ar fi putut face în cele din urmă „să verse lacrimi”.
 
Chinezii marchează trei sărbători diferite ale îndrăgostiţilor, printre acestea numărându-se Valentine's Day occidentală, la 14 februarie, şi Qixi (a şaptea zi din a şaptea lună a calendarului lunar) în memoria eroilor unei legende locale. A treia sărbătoare se numeşte „Ziua Îndrăgostiţilor de pe Internet” sau „Ziua declaraţiei de dragoste”, celebrată la 20 mai.
 
Reacţia tinerei a fost „exagerată”, a declarat fostul ei iubit, conform Shandong Net.
 
În orice caz, răzbunarea şi-a lăsat amprenta asupra cartierului. „Nu ştiu dacă prietenul ei a plâns sau nu. Dar eu sunt şocată!”, a declarat o femeie care locuieşte în aceeaşi clădire.
 
„Întregul cartier este acum invadat de mirosul pestilenţial de ceapă putrezită”, a adăugat ea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: