O femeie de 61 de ani a descoperit „fântâna tinereţii“: cum reuşeşte să aibă corp de adolescentă VIDEO

O femeie de 61 de ani a descoperit „fântâna tinereţii“: cum reuşeşte să aibă corp de adolescentă VIDEO

Lynda Jager

În ciuda vârstei sale, încearcă mereu să înveţe lucruri noi, insistând că mintea este cea mai puternică forţă atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor. O femeie de 61 de ani arată de invidiat şi spune că a descoprit „fântâna tinereţii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lynda Jager, o femeie de 61 de ani, din Ontario, Canada, povesteşte că a fost întotdeauna o adolescentă şi  a suferit de anxietate de-a lungul anilor. Cu timpul, şi-a dezvoltat curajul de a merge la sală şi pasiunea pentru haltere, ajugând să participe la mai multe competiţii.

Femeia pune pe seamă fitnessului reducerea anxietăţii şi faptul că nu s-a îmbolnăvit niciodată.

„Anxietatea mea a fost redusă odată cu începerea exerciţiilor fizice. Când am început să fac prima dată sport, eram prea timidă, aşa că antrenamentele le făceam acasă. A durat un timp până să-mi fac curaj să merg la sală “, povesteşte femeia.

Lynda are acum şase titluri de campioană şi nu are de gând să se oprească aici. Face exercitii de doua ori pe zi, trezindu-se la ora 4.30 dimineata pentru sedintele zilnice de cardio, iar seara lucrează alături de partenerul ei, Mark.

„Mă ridic în fiecare dimineaţă în jurul orei 4:30 şi fac exerciţii cardioacasă. Seara, mă antrenez cu soţul meu, timp de aproximativ 2 ore“, povesteşte femeia de 61 de ani, care susţine că soţul este cel mai mare fan şi susţinător al ei, încurajând-o să facă întotdeauna lucrurile care îi aduc fericirea. Sunt împreună de 15 ani, ambii fiind la a doua căsnicie.

Lynda este activă şi pe social media şi spune că îşi doreşte să inspire şi alte femei în vârstă să facă sport.

Promovează importanţa unei alimentaşii sănătoase şi cel puţin 7 ore de somn în fiecare noapte.

„Fitnessul este fântâna tinereţii. Dar pe lângă sport, o alimentaţie sănătoasă şi somn, încerc să am grijă şi de pielea mea. Folosesc protecţie solară pe faţă în fiecare zi, chiar şi în lunile de iarnă.Faceţi sport, reduceţi stresul, dormiţi mult, beţi suficientă apă şi mâncaţi pentru a vă alimenta corpul, nu doar pentru a vă umple stomacul“, spune femeia.

În ciuda vârstei sale, încearcă mereu să înveţe lucruri noi, insistând că mintea este cea mai puternică forţă atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivelor.

 „Corpurile şi minţile noastre sunt capabile de mult mai mult decât credem noi. De aceea merg la sală şi iau periodic cursuri pentru a învăţa lucruri noi“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: