O familie de români cu trei copii şi-a găsit casa visurilor într-un sat din Belgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lovedeco

Iulia Manea, aka Jetaime_antiques, şi soţul ei, Eugen, lucrează amândoi în IT şi locuiesc împreună cu cei trei copii într-o casă veche din Belgia, pe care au cumpărat-o şi renovat-o în pandemie.

Pentru că Eugen a primit o ofertă de job în Belgia, iar Iulia putea lucra de oriunde din Europa, la începutul lui 2019 au decis să plece din ţară. În plus, Ilinca, una dintre fiicele lor, mai avea doar un an până când urma să înceapă şcoala şi li s-a părut un moment oportun pentru o astfel de schimbare. Au decis să vândă tot ce aveau în ţară, inclusiv casa construită de ei în satul Tamaşi din Corbeanca, şi să o ia de la început în Belgia. În primul an şi jumătate au locuit cu chirie într-un apartament din oraşul Antwerp, iar apoi au stat într-un Airbnb.

„Nu am plecat cu inima uşoară din România. Să iei trei copii în braţe, să-ţi iei casa în spinare şi să pleci către necunoscut nu este uşor. Am lăsat în urmă vecini, prieteni buni şi o familie pe care o iubim. Cu mutarea ne-au ajutat foarte mult si prietenii pe care-i aveam în Belgia, dar şi prietenii pe care ni i-am facut aici ulterior. Noi suntem foarte independenţi de fel şi ne-am adaptat foarte uşor”, povesteşte Iulia.

lovedeco

Continuarea articolului, aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite